Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: odpreti frizerski salon DA ali NE 8.1.2012 19:55:58
|
|
|
|
majčica1508
|
Frizerski salon bi odprla,le v tem primeru,da bi bila moja izobrazba Frizerka.... ker s tem bi delala eno izmeno jaz...Hm dobiti dobro frizerko ali frizerja(žal ne poznam odgovora) lahko ti pa zaželim veliko sreče in,da ti uspe,kar si si zastavila... Lp
|
|
|
|
RE: odpreti frizerski salon DA ali NE 8.1.2012 20:20:46
|
|
|
|
noranate
|
Frizerka bo frizirala, ti pa boš vodila, kaj....?! A misliš, da bo ta frizerka zaslužila zase, zate, ostale dajatve in ne daj bože, če je še najemnina..... Bi morala v tem salonu še kaj druzga delat, da bi dovolj zaslužila. Žal. Vseen pa čestitam na pogumu in želim vso srečo.
|
|
|
|
RE: odpreti frizerski salon DA ali NE 8.1.2012 20:26:13
|
|
|
|
diva 4
|
Jaz sem frizerka.Salon bi v tvojem primeru odprla le pod pogojem , da je salon na dobri "mimohodni " točki in ob predpostavki, da zaposliš vsaj 2 kvalitetni frizerki , ki že imata dovolj strank , da zaslužita za sebe in tebe.Dobiti že v štartu v salon ,ki je na novo odprt( se pravi brez renomeja), 2 taki frizerki je pa hudičevo težko.Dve pa rabiš , da delata na smene.
|
|
|
|
RE: odpreti frizerski salon DA ali NE 8.1.2012 20:59:53
|
|
|
|
luna_25
|
IZVIRNO SPOROČILO: diva 4 Jaz sem frizerka.Salon bi v tvojem primeru odprla le pod pogojem , da je salon na dobri "mimohodni " točki in ob predpostavki, da zaposliš vsaj 2 kvalitetni frizerki , ki že imata dovolj strank , da zaslužita za sebe in tebe.Dobiti že v štartu v salon ,ki je na novo odprt( se pravi brez renomeja), 2 taki frizerki je pa hudičevo težko.Dve pa rabiš , da delata na smene. zerko Ja prostor je na zelo dobri lokaciji, saj to me tudi najbolj vleče. Samo dobit dobro frizerko to pa mi bi predstavljalo težavo. Hvala
|
|
|
|
RE: odpreti frizerski salon DA ali NE 8.1.2012 21:35:06
|
|
|
|
benika
|
Ne, v tvojem primeru ga ne bi odprla. Je preveč stroškov.
|
|
|
|
RE: odpreti frizerski salon DA ali NE 8.1.2012 21:41:48
|
|
|
|
diva 4
|
Še to sem pozabila, z eno frizerko je skoraj nemogoče pokrit stroške, njeno plačo in še tvojo.Zato rabiš najmanj dve dobri frizerki ,ki že imata redno klientelo, glede na to , da ti nisi frizerka.
|
|
|
|
RE: odpreti frizerski salon DA ali NE 9.1.2012 9:13:34
|
|
|
|
misa4
|
Bi v primeru, da bi sama delala, drugače ne.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?