|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odpoved po porodniški!
18.3.2008 12:36:52   
BUŠICA
...je katera dala odpoved po preteku leta porodniške in kdaj je to storila-mesec,2, 3 pred koncem! če nimate odgovorov bi vsaj prosila za nasvet koga vprašat glede tega vprašanja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odpoved po porodniški!
18.3.2008 12:52:03   
N _ B
Odvisno koliko imaš odpovedni rok. Če je to 30 dni in nimaš lanskega dopusta, daš odpoved 30 dni pred zaključkom porodniške, če imaš še lanski dopust pač v odpovedni rok všteješ še tega in če ti delodajalec odobri tudi sorazmerni del letošnjega.
Sama bom dala odpoved v naslednjem mesecu in v odpovedni rok vštela tudi lanski dopust.

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2008 13:09:15   
BUŠICA
hvala za odg.! odpovedni rok je pri nas od 30dni do 6 mesecev, tako da ne vem če odpoved najavim prej.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2008 13:12:01   
fragola

IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA

hvala za odg.! odpovedni rok je pri nas od 30dni do 6 mesecev, tako da ne vem če odpoved najavim prej.

ma ne more bit od 30dni pa do 6mesecv, v pogodbi ti more točno pisat kolk dni je odpovedni rok!

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2008 13:14:10   
BUŠICA
grem gledat!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2008 13:18:36   
sazi
Načeloma mora res kje pisat, ampak pri nas (v moji bivši službi) je bilo to zapisano v internih aktih podjetja, do katerih med porodniško nisem imela dostopa. Vedela sem, da je odpovedni rok ali 3 ali 1 mesec. Misli, da ni nič narobe, če jih obvestiš "prezgodaj". Jaz sem poslala priporočeno odpoved 2,5 meseca pred koncem porodniške in napisala, da dajem odpoved d tedna po končani porodniški, ker sem izkoristila še 10 dni starega dopusta, torej sem skupno poslala 3 mesece pred nameravano prekinitvijo dela pri tistem delodajalcu. Nekaj dni po poslani odpovedi sem poklicala v podjetje in se zmenila še vse ostalo - dopust, delovna knjižica, šla pospraviti moje stvari, se poslovit od sodelavcev...

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.3.2008 13:21:25   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

ma ne more bit od 30dni pa do 6mesecv, v pogodbi ti more točno pisat kolk dni je odpovedni rok!

Če odpovedni rok ni naveden, veljajo določila po kolektivni pogodbi, če kolektivne pogodbe ni, velja odpovedni rok po zakonu o delovni razmerjih in to je 30 dni.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.3.2008 13:25:52   
BUŠICA
sem pogledala- odpovednega roka ni, torej je lahko tudi do 6 mesecev! delodajalec odloči koliko ti bo dal.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.3.2008 13:29:51   
N _ B

sem pogledala- odpovednega roka ni, torej je lahko tudi do 6 mesecev! delodajalec odloči koliko ti bo dal.

Poglej, če imaš navedeno pod kateri tarifni razred spada tvoje del. mesto.

Npr. moje del. spada v V. tarifni razred (zahtevna dela) in imam po kolektivni pogodbi o trgovini 2-mesečni odp. rok. Še dobro, da sem šla pogledat, ker po prejšnji pogodbi je bil odpovedni rok 30 dni in sem imela v glavi, da je tudi po tej. V tej zadnji pogodbi pa odp. rok ni naveden in se gleda po kolektivni pogodbi.

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.3.2008 12:31:36   
*sonchek*
Jaz sem dala odpoved po koncu porodniške, ko sem koristila še lanskoletni dopust. Odpovedni rok je bil pri meni naveden v Pogodbi o zaposlitvi (sem v javni upravi), in sicer 3 mesece, vendar smo podpisali sporazum o sporazumni prekinitvi delovnega razmerja, podpisan z moje strani in strani šefinje. Brez težav. Z dnem, ko smo prekinili pogodbo o zaposlitvi, so me prijavili v drugi službi, tako da delovna doba ni bila prekinjena. 

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

IME ZA PUNČKO
gugla

Katero ime za punčko bi izbrali?

Tara (20%)

Neli (15%)

Mishel (5%)

Lori (5%)

Zala (56%)

Število vseh glasov: 342

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!