|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odpoved po porodniški!
18.3.2008 12:36:52   
BUŠICA
...je katera dala odpoved po preteku leta porodniške in kdaj je to storila-mesec,2, 3 pred koncem! če nimate odgovorov bi vsaj prosila za nasvet koga vprašat glede tega vprašanja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odpoved po porodniški!
18.3.2008 12:52:03   
N _ B
Odvisno koliko imaš odpovedni rok. Če je to 30 dni in nimaš lanskega dopusta, daš odpoved 30 dni pred zaključkom porodniške, če imaš še lanski dopust pač v odpovedni rok všteješ še tega in če ti delodajalec odobri tudi sorazmerni del letošnjega.
Sama bom dala odpoved v naslednjem mesecu in v odpovedni rok vštela tudi lanski dopust.

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2008 13:09:15   
BUŠICA
hvala za odg.! odpovedni rok je pri nas od 30dni do 6 mesecev, tako da ne vem če odpoved najavim prej.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2008 13:12:01   
fragola

IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA

hvala za odg.! odpovedni rok je pri nas od 30dni do 6 mesecev, tako da ne vem če odpoved najavim prej.

ma ne more bit od 30dni pa do 6mesecv, v pogodbi ti more točno pisat kolk dni je odpovedni rok!

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2008 13:14:10   
BUŠICA
grem gledat!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2008 13:18:36   
sazi
Načeloma mora res kje pisat, ampak pri nas (v moji bivši službi) je bilo to zapisano v internih aktih podjetja, do katerih med porodniško nisem imela dostopa. Vedela sem, da je odpovedni rok ali 3 ali 1 mesec. Misli, da ni nič narobe, če jih obvestiš "prezgodaj". Jaz sem poslala priporočeno odpoved 2,5 meseca pred koncem porodniške in napisala, da dajem odpoved d tedna po končani porodniški, ker sem izkoristila še 10 dni starega dopusta, torej sem skupno poslala 3 mesece pred nameravano prekinitvijo dela pri tistem delodajalcu. Nekaj dni po poslani odpovedi sem poklicala v podjetje in se zmenila še vse ostalo - dopust, delovna knjižica, šla pospraviti moje stvari, se poslovit od sodelavcev...

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.3.2008 13:21:25   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

ma ne more bit od 30dni pa do 6mesecv, v pogodbi ti more točno pisat kolk dni je odpovedni rok!

Če odpovedni rok ni naveden, veljajo določila po kolektivni pogodbi, če kolektivne pogodbe ni, velja odpovedni rok po zakonu o delovni razmerjih in to je 30 dni.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.3.2008 13:25:52   
BUŠICA
sem pogledala- odpovednega roka ni, torej je lahko tudi do 6 mesecev! delodajalec odloči koliko ti bo dal.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.3.2008 13:29:51   
N _ B

sem pogledala- odpovednega roka ni, torej je lahko tudi do 6 mesecev! delodajalec odloči koliko ti bo dal.

Poglej, če imaš navedeno pod kateri tarifni razred spada tvoje del. mesto.

Npr. moje del. spada v V. tarifni razred (zahtevna dela) in imam po kolektivni pogodbi o trgovini 2-mesečni odp. rok. Še dobro, da sem šla pogledat, ker po prejšnji pogodbi je bil odpovedni rok 30 dni in sem imela v glavi, da je tudi po tej. V tej zadnji pogodbi pa odp. rok ni naveden in se gleda po kolektivni pogodbi.

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.3.2008 12:31:36   
*sonchek*
Jaz sem dala odpoved po koncu porodniške, ko sem koristila še lanskoletni dopust. Odpovedni rok je bil pri meni naveden v Pogodbi o zaposlitvi (sem v javni upravi), in sicer 3 mesece, vendar smo podpisali sporazum o sporazumni prekinitvi delovnega razmerja, podpisan z moje strani in strani šefinje. Brez težav. Z dnem, ko smo prekinili pogodbo o zaposlitvi, so me prijavili v drugi službi, tako da delovna doba ni bila prekinjena. 

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.