Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
obvestilo - odhod v pokoj (prošnja?) 9.11.2010 19:42:30
KlaraMay
Pozdravljeni!
V kratkem bi potrebovala en dopis -prošnjo v kateri bi oseba, ki odhaja v pokoj obvestila svojega delodajalca, da odhaja. Iščem po internetu en enostaven primer, pa nič ne najdem. Prav čudna sem danes
Mi lahko kdo pomaga?
Kaj vse mora pisati v takem dopisu - oziroma prošnji za sporazumno prekinitev delovnega razmerja za nedoločen čas zaradi odhoda v pokoj. Koliko dni prej ga mora oddati?
RE: obvestilo - odhod v pokoj (prošnja?) 9.11.2010 22:21:58
urška
kolikor vem moraš delodajalcu dati odpoved - ne prošnje. in sicer toliko prej, kolikor imaš pač odpovedni rok v pogodbi. to odpoved je treba potem priložiti tudi dokumentaciji na ZPIZu.
RE: obvestilo - odhod v pokoj (prošnja?) 10.11.2010 14:56:27
Luni
IZVIRNO SPOROČILO: urška
kolikor vem moraš delodajalcu dati odpoved - ne prošnje. in sicer toliko prej, kolikor imaš pač odpovedni rok v pogodbi. to odpoved je treba potem priložiti tudi dokumentaciji na ZPIZu.
Drži! Delavec mora dati odpoved z upoštevanjem odpovednega roka!
RE: obvestilo - odhod v pokoj (prošnja?) 10.11.2010 19:56:06
Lepka
Evo en vzorec, kot jaz to napišem mojim zaposlenim, ki odhajajo v pokoj..je pa res treba upoštevati odpovedni rok, če se delavec in delodajalec ne dogovorita drugače.
Naziv delodajalca Naslov Pošta
Ime in priime delavca Naslov Pošta
Datum:
Zadeva: odpoved pogodbe o zaposlitvi
Zaradi izpolnevanja pogojev za upokojitev podajam odpoved pogodbe o zaposlitvi z dnem _______ (datum z odločbe ZPIZ), ki bo hkrati tudi moj zadnji delovni dan.
RE: obvestilo - odhod v pokoj (prošnja?) 11.11.2010 9:27:31
urška
samo Lepka a ni tako, da če je datum na odločbi recimo 1.1., daš odpoved že z 31.12.? prvega januarja si že upokojenec, zadnji delovni dan je torej 31.12. ? ne vem, ugibam pač.....