|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obupana
17.3.2005 13:06:35   
TANTRA
Bila sem pri zdravnici in groza. Hotela je 2 izvid hcg, ki ga pa nimam. Ultrazvoka mi ni hotela narediti, ker prejšnji hsg ni bil v redu (vrednost 29)
pred 14 dnevi in tudi na ultrazvoku ni bilo videti.
Zopet sem dala kri, izvid bo jutri. Potem bo pa videla.

Test je še vedno pozitiven. NE vem kaj naj si mislim.
Kje bi lahko naredila ultrazvok, pa da plačam. Želim ga takoj.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   obupana
17.3.2005 13:16:52   
emaa
tantra najboljše,da vprašaš na prvič noseča, ker imajo izkušnje in vejo kje v ljubljani, ali okolici boš najhitreje na vrsti, če ne pa poskusi dr. Strahovo v Domžalah, težko ti pomagam

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   obupana
17.3.2005 13:18:28   
larisa
Tantra od kod si?

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   obupana
17.3.2005 13:40:19   
TANTRA
Predvidoma od 8.2.2005. Sem klicala v KC in me bodo zjutraj pregledali brezplačno. Me res zanima, sem pa zelo žalostna.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   obupana
17.3.2005 13:40:44   
TANTRA
Iz okolice lJubljane

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   obupana
17.3.2005 14:08:38   
mujcek
oh Tantra poskusi se malo pomirit, ker stres ni dober za tvojo :duda:. mogoče je ta tvoja G kaj zamuštrala :grrr: Jutri bo vse boljše, ko boš vedela kako je :)

evo :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: da čuvajo tvojo :duda:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   obupana
17.3.2005 14:23:21   
Mijavček
TANTRA, a si mogoče iz LJ ali blizu?

UZ zelo dober imajo v Centru za perinatalno in gonekološko diagnozo (al neki tacga) na Celovški v LJ. Tam dela Dr. Fetihova ali Dr. Možina. Men se zdi 8nisem ziher, da stane 9.000 SIT)

Pa ne se tok sekirat, to ne bo pamagalo bebici, saj vem, da je težko, poskusi se zbrati in razmišljati pozitivno!!

SREČNO!!!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   obupana
17.3.2005 14:25:12   
Mijavček
Oh kok mam jest pozne!!

Sem ravno prebrala vse poste. No, kakorkoli, upam, d abo vse v najlepšem redu !!! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Mijavček:muca:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   obupana
18.3.2005 7:54:50   
pupika
Tantramogoče pa si bila na začetku nosečnosti ko si imela hcg 29. Jaz sem imela spontani splav in sem imela po čiščenju še vedno prisotne nosečniške hormone, namreč pri meni je bila vrednost 32, ginekologinja mi je dejala, da morajo vrednosti hcg pasti na 0, ker nisem več noseča. Tako, da nič skrbeti, boš videla vse bo v najlepšem redu in s tvojo pikico je verjetno tudi vse v redu.

Mislim, pa da je zelo slabo od ginekologinje, ker ti ni hotela narest UZ.

V katerem tednu pa si?

Držim :miska: zate in naj vaju s pikico čuvajo :angel::angel:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Prekrivalo za striženje, ki lovi lase
abee

Ali bi ti uporabljal(a) prekrivalo za striženje las v obliki narobe obrnjenega dežnika, ki lovi lase tako, da ne padejo na tla?

Da (35%)

Ne (53%)

Ne vem (12%)

Število vseh glasov: 75

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!