obupana (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

TANTRA -> obupana (17.3.2005 13:06:35)

Bila sem pri zdravnici in groza. Hotela je 2 izvid hcg, ki ga pa nimam. Ultrazvoka mi ni hotela narediti, ker prejšnji hsg ni bil v redu (vrednost 29)
pred 14 dnevi in tudi na ultrazvoku ni bilo videti.
Zopet sem dala kri, izvid bo jutri. Potem bo pa videla.

Test je še vedno pozitiven. NE vem kaj naj si mislim.
Kje bi lahko naredila ultrazvok, pa da plačam. Želim ga takoj.

emaa -> obupana (17.3.2005 13:16:52)

tantra najboljše,da vprašaš na prvič noseča, ker imajo izkušnje in vejo kje v ljubljani, ali okolici boš najhitreje na vrsti, če ne pa poskusi dr. Strahovo v Domžalah, težko ti pomagam

larisa -> obupana (17.3.2005 13:18:28)

Tantra od kod si?

TANTRA -> obupana (17.3.2005 13:40:19)

Predvidoma od 8.2.2005. Sem klicala v KC in me bodo zjutraj pregledali brezplačno. Me res zanima, sem pa zelo žalostna.

TANTRA -> obupana (17.3.2005 13:40:44)

Iz okolice lJubljane

mujcek -> obupana (17.3.2005 14:08:38)

oh Tantra poskusi se malo pomirit, ker stres ni dober za tvojo :duda:. mogoče je ta tvoja G kaj zamuštrala :grrr: Jutri bo vse boljše, ko boš vedela kako je :)

evo :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: da čuvajo tvojo :duda:

Mijavček -> obupana (17.3.2005 14:23:21)

TANTRA, a si mogoče iz LJ ali blizu?

UZ zelo dober imajo v Centru za perinatalno in gonekološko diagnozo (al neki tacga) na Celovški v LJ. Tam dela Dr. Fetihova ali Dr. Možina. Men se zdi 8nisem ziher, da stane 9.000 SIT)

Pa ne se tok sekirat, to ne bo pamagalo bebici, saj vem, da je težko, poskusi se zbrati in razmišljati pozitivno!!

SREČNO!!!

Mijavček -> obupana (17.3.2005 14:25:12)

Oh kok mam jest pozne!!

Sem ravno prebrala vse poste. No, kakorkoli, upam, d abo vse v najlepšem redu !!! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Mijavček:muca:

pupika -> obupana (18.3.2005 7:54:50)

Tantramogoče pa si bila na začetku nosečnosti ko si imela hcg 29. Jaz sem imela spontani splav in sem imela po čiščenju še vedno prisotne nosečniške hormone, namreč pri meni je bila vrednost 32, ginekologinja mi je dejala, da morajo vrednosti hcg pasti na 0, ker nisem več noseča. Tako, da nič skrbeti, boš videla vse bo v najlepšem redu in s tvojo pikico je verjetno tudi vse v redu.

Mislim, pa da je zelo slabo od ginekologinje, ker ti ni hotela narest UZ.

V katerem tednu pa si?

Držim :miska: zate in naj vaju s pikico čuvajo :angel::angel:

Stran: [1]