Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: obnoreti hočem partnerja :) 15.5.2012 14:02:00
|
|
|
|
ronja
|
Zanima me pa tudi, če je bila katera izmed vas kdaj v isti situaciji? Kakšna pa je ta situacija? Težko povemo, a smo bile v tvoji situaciji, če nimamo pojma, kakšna je;) Kar se tiče "kaj novega", je spet precej pomemben podatek, kaj je za vaju "staro" - torej kaj vse sta že poizkusila... Sicer boš našla idej kolikor češ v kaki knjigci na to temo;).
|
|
RE: obnoreti hočem partnerja :) 15.5.2012 18:40:09
|
|
|
|
Anonimen
|
saj sem napisala da mi vsake toliko kar ni do sexa. to je lahko npr 10 dni. poskusila sva že mnogo stvari. bolj sem mislila s tem na take stvari ala striptiz, da mu pošleš sms kje ob keri uri itd, ne ravno nekaj vsakdanjega npr. v kuhinji, v kopalnici 69, na visečem stolu, v avtu, misijonarček, doggy style...... sej veš, to me ne zanima, kej bl tko special :) IZVIRNO SPOROČILO: ronja Zanima me pa tudi, če je bila katera izmed vas kdaj v isti situaciji? Kakšna pa je ta situacija? Težko povemo, a smo bile v tvoji situaciji, če nimamo pojma, kakšna je;) Kar se tiče "kaj novega", je spet precej pomemben podatek, kaj je za vaju "staro" - torej kaj vse sta že poizkusila... Sicer boš našla idej kolikor češ v kaki knjigci na to temo;).
|
|
|
|
RE: obnoreti hočem partnerja :) 16.5.2012 11:13:43
|
|
|
|
Anonimen
|
tenks Mateyka :) :)
|
|
|
|
RE: obnoreti hočem partnerja :) 16.5.2012 11:18:39
|
|
|
|
ronja
|
saj sem napisala da mi vsake toliko kar ni do sexa. to je lahko npr 10 dni. Menstruacija? Sicer pa so nihanja v naravi normalna- hormoni nihajo navadno celo v ritmu (če ravno ne dojiš ali si noseča, takrat se vse malo spremeni), ker imamo pač cikel. Meni se ne zdi nič tako strašansko narobe, če ti kdaj pač celih 10 dni ni do tega. SO what, bi rekel Pahor;). Saj ni treba, da je vsak dan vse: super ekstatičen seks, kvaliteten čas z vsemi otroki, produktivnost v službi na 120% itd... Imaš obdobje, ko si bolj v nečem in ko si bolj v nečem drugem. Vsega hkrati na 100% se navadno ne da - se zlomiš ali zboliš. Meni se zdi bolj pomembno, da takrat, ko sta skup, je obema všeč in da imata vsaj približno usklajene potrebe/želje. Mateyka, hude - ampak kaj za vraga je "hot lunch"? Mislim, vem dobesedni prevod, ampak v tem kontekstu pa nimam pojma. Madona, se vidi, da se hodijo najini otroci mal prepozno spat . Sicer pa se lahko igrata s hrano, zvežeta, igrata vloge, lahko mu napišeš scenarij, lahko gledata skup kak tak film, probata analno, trojčka, pa vse do raznih sadomazo... Pojma nimam, kaj vama je všeč, vsak ma druge meje, kaj bi probal in česa ne...
< Sporočilo je popravil ronja -- 16.5.2012 11:25:05 >
|
|
RE: obnoreti hočem partnerja :) 13.3.2013 10:37:28
|
|
|
|
Anonimen
|
bodi kar si
|
|
|
|
RE: obnoreti hočem partnerja :) 13.3.2013 10:37:51
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe ene se vsaj potrudite za partnera
|
|
|
|
RE: obnoreti hočem partnerja :) 13.3.2013 10:38:15
|
|
|
|
Anonimen
|
a pa to konstantno delaš al samo na pol leta?
|
|
|
|
RE: obnoreti hočem partnerja :) 13.3.2013 10:38:46
|
|
|
|
Anonimen
|
probajta se zvezat (čeprav to nekaterim ni všeč)
|
|
|
|
RE: obnoreti hočem partnerja :) 13.3.2013 10:39:00
|
|
|
|
Anonimen
|
moški so radi dominantni
|
|
|
|
RE: obnoreti hočem partnerja :) 13.3.2013 10:39:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Trojčka odsvetujem
|
|
|
|
RE: obnoreti hočem partnerja :) 13.3.2013 10:39:31
|
|
|
|
Anonimen
|
ni nujno da bi ga potem ti onorela ;)
|
|
|
|
RE: obnoreti hočem partnerja :) 13.3.2013 10:39:51
|
|
|
|
Anonimen
|
rajši probaj s kakim striptizom
|
|
|
|
RE: obnoreti hočem partnerja :) 13.3.2013 10:40:25
|
|
|
|
Anonimen
|
sporoči kako je šlo in kaj si izbrala
|
|
|
|
RE: obnoreti hočem partnerja :) 2.9.2013 14:39:02
|
|
|
|
mojcamojc
|
In kaj si se odločila? Kako je bilo moj nasvet, poglej v kakšno erotično trgovino, tam lahko najdeš marsikaj zanimivega... Jaz sem sem nekaj nakupov že opravila na Skrivnosti.com
|
|
|
|
RE: obnoreti hočem partnerja :) 2.9.2013 15:22:07
|
|
|
|
devo
|
Človek bi bil vesel take partnerke
|
|
|
|
RE: obnoreti hočem partnerja :) 2.9.2013 17:48:34
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Mateyka, hude - ampak kaj za vraga je "hot lunch"? Mislim, vem dobesedni prevod, ampak v tem kontekstu pa nimam pojma. Madona, se vidi, da se hodijo najini otroci mal prepozno spat . you dont wanna know in reci hvalabogu, da mi otroc ne spijo. http://www.urbandictionary.com/define.php?term=hot%20lunch
|
|
|
|
RE: obnoreti hočem partnerja :) 2.9.2013 17:48:38
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: devo Človek bi bil vesel take partnerke A res? ...sexa se ji 2x na mesec, pa še takrat ne ve kaj bi z dedom, ampak nekaj pa bi.
|
|
|
|
RE: obnoreti hočem partnerja :) 2.9.2013 21:52:45
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: devo Človek bi bil vesel take partnerke A res? ...sexa se ji 2x na mesec, pa še takrat ne ve kaj bi z dedom, ampak nekaj pa bi. Mogoče je to za Devota ravno prav.Kaj veš lahko,da ima doma takšno, ki bi rada večkrat in ji komaj uide. Ljudje so pač različni
|
|
RE: obnoreti hočem partnerja :) 3.9.2013 11:17:30
|
|
|
|
liliana
|
Mogoče pa se devo navdušuje nad tako partnerico, ki zahaja v erotično trgovino ......
|
|
|
|
RE: obnoreti hočem partnerja :) 3.9.2013 11:58:57
|
|
|
|
devo
|
Mogoče pa .... Nikoli ne boste v resnici izvedele Kar mi je všeč je njena samoiniciativa. Moški bi itak vsak dan. Ampak če je pa 2x na mesec tako kot treba pa tudi ni nič narobe, ne?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?