ronja -> RE: obnoreti hočem partnerja :) (16.5.2012 11:18:39)
|
saj sem napisala da mi vsake toliko kar ni do sexa. to je lahko npr 10 dni. Menstruacija?[sm=smiley36.gif] Sicer pa so nihanja v naravi normalna- hormoni nihajo navadno celo v ritmu (če ravno ne dojiš ali si noseča, takrat se vse malo spremeni), ker imamo pač cikel. Meni se ne zdi nič tako strašansko narobe, če ti kdaj pač celih 10 dni ni do tega. SO what, bi rekel Pahor;). Saj ni treba, da je vsak dan vse: super ekstatičen seks, kvaliteten čas z vsemi otroki, produktivnost v službi na 120% itd... Imaš obdobje, ko si bolj v nečem in ko si bolj v nečem drugem. Vsega hkrati na 100% se navadno ne da - se zlomiš ali zboliš. Meni se zdi bolj pomembno, da takrat, ko sta skup, je obema všeč in da imata vsaj približno usklajene potrebe/želje. Mateyka, hude[sm=jezicek.gif] - ampak kaj za vraga je "hot lunch"? Mislim, vem dobesedni prevod, ampak v tem kontekstu pa nimam pojma. Madona, se vidi, da se hodijo najini otroci mal prepozno spat[sm=smiley36.gif]. Sicer pa se lahko igrata s hrano, zvežeta, igrata vloge, lahko mu napišeš scenarij, lahko gledata skup kak tak film, probata analno, trojčka, pa vse do raznih sadomazo... Pojma nimam, kaj vama je všeč, vsak ma druge meje, kaj bi probal in česa ne...
|
|
|
|