Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: oblačila za nosečnice - kje ste kupovale!? 12.3.2013 9:40:22
|
|
|
|
Sportni.ca
|
IZVIRNO SPOROČILO: v3sn4 Jaz sem si kar nekaj oblačil nakupila v New Yorker-ju ... Kaj pa ve!? Ubistvu sploh nisem zapravljala in si kupovala nosečniških oblačil. Teh par mesecev bom zdržala. Drugo je, če rabiš oblačila za službo in rabiš bit elegantna. Jaz ne, zato sem si v Calzedonii kupila 2 pajkice, ki jih bom mela lahko tudi potem in kako majčko v H&M - u, zdele za pozim. Se mi zdi, da je brezveze zapravljat ... Ampak ja, vsaka drugače
|
|
|
|
RE: oblačila za nosečnice - kje ste kupovale!? 12.3.2013 10:35:14
|
|
|
|
v3sn4
|
Se strinjam z napisanim .. Zato sem si jaz kar v new yorkeru kupila bolj daljse majcke - puloverje in pa pajkice in to je to .. Je pa res da sem si mogla kupit tudi bundo.. No se dobro da jo lahko dam mami,ker nevem kaj bi si se pol z njo zacela je namrec 2stevilki vecja od teh kaj jih nosim ;)
|
|
|
|
RE: oblačila za nosečnice - kje ste kupovale!? 12.3.2013 10:38:49
|
|
|
|
v3sn4
|
aja.. pozabila napisat .. Kaj pa te majcke z napisi raznoraznimi.. (nevem, npr. pridem junija, itd.), ste si jih dale same delat ali ste jih kje na netu kupile, pa ce sploh ste ?? Za kaksno slikico, ce se naredi je lepo, kajne ;)
|
|
|
|
RE: oblačila za nosečnice - kje ste kupovale!? 12.3.2013 12:41:09
|
|
|
|
v3sn4
|
prvo cestitke za in pa ja wooooow, te hlace so videti super je pa res da je cena tut kr visoka no jaz si taksih hlac nisem kupovala, sem samo nosila pajkice .. ampak te so res lepe .. Aja pa preko neta iz tujine tut nisem nic kupovala..
|
|
|
|
RE: oblačila za nosečnice - kje ste kupovale!? 12.3.2013 13:06:11
|
|
|
|
petraaaa
|
saj imaš prav, bom verjetno tudi js sredi nosečnosti ugotovila da so pajkice najbolj udobne:) pa si nosila navadne, ali kakšne nosečniške pajkice, če obstajajo (nisem ravno na tekočem )
|
|
|
|
RE: oblačila za nosečnice - kje ste kupovale!? 12.3.2013 13:17:50
|
|
|
|
v3sn4
|
hehe, ja komot bos ziher bolj v legicah ja .. Jaz se trenirk nekak nisn rada nosila .. pa glede na to, da imam bolj mali trebuscek, sem mela kar navadne legice.. obstajajo pa tut one nosecniske .. jih imas tut v h&m-mu..
|
|
|
|
RE: oblačila za nosečnice - kje ste kupovale!? 12.3.2013 13:19:46
|
|
|
|
Sportni.ca
|
IZVIRNO SPOROČILO: v3sn4 aja.. pozabila napisat .. Kaj pa te majcke z napisi raznoraznimi.. (nevem, npr. pridem junija, itd.), ste si jih dale same delat ali ste jih kje na netu kupile, pa ce sploh ste ?? Za kaksno slikico, ce se naredi je lepo, kajne ;) Hehe, ja bunde so problem, jz jih nisem mogla sploh zapet nisem pa kupovala nove ... Pa tudi to majčko sem si nabavila in jo imela oblečeno res samo 1x! Ful sem si jo želela ampak zdaj vidim, da bi za ta denar bilo bolje kupit kaj drugega petraaaa jaz preko neta kupujem, vendar se prej res pozanimam o strani in kdo je tisti, ki ima to stran čez.
|
|
|
|
RE: oblačila za nosečnice - kje ste kupovale!? 12.3.2013 15:03:30
|
|
|
|
mateyka
|
trgovina Lumy na vodnikovi ima imho prav lepe stvari za nosečnice.. mislim, da od te firme - mamalicious: http://mamalicious.de/?forcecountry=DE
|
|
|
|
RE: oblačila za nosečnice - kje ste kupovale!? 12.3.2013 18:30:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker sem visoka, je bila mission impossible dobit pri nas dovolj dolge nosečniške hlače ... zato sem si 1 kavbojke in 1 lepe črne hlače kupila na Nextu (da so bile oboje skupaj cenejše, kot v Popku ene, mi najbrž ni potrebno omenjat) ... par tunik in pajkic sem si kupila v HMu, to je pa že to.
|
|
|
|
RE: oblačila za nosečnice - kje ste kupovale!? 12.3.2013 19:10:58
|
|
|
|
petraaaa
|
Otika potem imava isto težavo, js že navadne kavbojke teško dobim (177cm), vidim da bo pri nosečniških hlačih še hujši problem , čisto sem pozabila na to, verjetno bom res celo nosečnost bolj v legicah in podobno
|
|
|
|
RE: oblačila za nosečnice - kje ste kupovale!? 12.3.2013 19:15:40
|
|
|
|
Mamaja
|
V nasprotju z večino meni pajkice med nosečnostjo sploh niso pasale, pa nimam pojma, zakaj. Prej sem jih nosila, med nosečnostjo pa zelo malo... Preprosto sem se v njih počutila slabo. Najraje sem nosila oz. še te zadnje dni nosečnosti nosim kavbojke za nosečnice, ki sem jih kupila v H&M. Majčke oz. pulije imam v glavnem tiste, ki sem jih nosila pred nosečnostjo - predvsem tiste, ki so malo daljši, lahko nosim tudi sedaj. Tudi nekaj malo daljših puloverjev nosim kar od prej. Zimski plašček sem kupila rabljen na gugu in mi odlično služi. Prav vedno, ko ga oblečem, sem vesela, da sem ga kupila... Če mi ne bi prijateljice in sestra nepričakovano posodile precej zadev, bi verjetno preko gugu ali bolhe kupila še kakšna oblačila. Nekako se mi zdi škoda dat veliko denarja za teh nekaj mesecev. V C&A sem nabavila dve majici, ki sta bili močno znižani in mi pristojita, sicer mi njihovi kroji ne pašejo. Zelo so mi všeč tudi stvari iz Bennetona, ampak pri modelih, ki bi jih kupila, nikoli niso imeli moje številke. Sicer so zelo všečne tudi reči od Popka, a se mi zdijo cene čisto preveč navite. Majčk "prdem takratpatakrat" pa nisem kupovala, ker mi pač niso všeč.
|
|
|
|
RE: oblačila za nosečnice - kje ste kupovale!? 12.3.2013 21:01:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petraaaa Otika potem imava isto težavo, js že navadne kavbojke teško dobim (177cm), vidim da bo pri nosečniških hlačih še hujši problem , čisto sem pozabila na to, verjetno bom res celo nosečnost bolj v legicah in podobno Jaz jih imam 180cm ... in si zdaj tudi nenosečniške na Nextu naročam ... špica, pa še brez poštnine ti pošljejo ... jaz sem dala za nosečniške kavbojke 2x podaljšane 27€ in za lepe črne hlače prav tako 2x podaljšane tudi 27€ ... ni računice ... da tule obletam mijaužent trgovin, ali pa če tam samo kliknem in čez 2 dni so hlače pred pragom.
|
|
|
|
RE: oblačila za nosečnice - kje ste kupovale!? 12.3.2013 23:02:57
|
|
|
|
Sportni.ca
|
Sem pozabila povedat, da sem si kupla une nosečniške kavbojke iz H&M-a, ki jih vse veselo hvalite. Men so katastrofa, mela sem jih 2x na seb, kroj, ubistvu sploh nevem kaj, ampak kar vse me je motilo ko sem jih mela gor. Pa tudi cena 40€ mi ni neki nizka... Drugač pa, mamaja in petraaa madonca, sta obe veliki Manekenki!!! Kdaj pa imata rok?
|
|
|
|
RE: oblačila za nosečnice - kje ste kupovale!? 12.3.2013 23:04:39
|
|
|
|
Sportni.ca
|
Sorry.. otika....
|
|
|
|
RE: oblačila za nosečnice - kje ste kupovale!? 12.3.2013 23:09:36
|
|
|
|
Stanislava_
|
Hlače H&M ter Mothercare. Ali Bolha..Majice in obleke pa kar običajne, dovolj raztegljive in jih še vedno nosim.
|
|
|
|
RE: oblačila za nosečnice - kje ste kupovale!? 13.3.2013 9:08:22
|
|
|
|
tinapv
|
hej rPetraaa hlače so full dobre a imaš mogoče kakšne izkušnje z naročilom si si jih mogoče naročala ?
|
|
|
|
RE: oblačila za nosečnice - kje ste kupovale!? 13.3.2013 9:36:46
|
|
|
|
Mamaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sportni.ca Sem pozabila povedat, da sem si kupla une nosečniške kavbojke iz H&M-a, ki jih vse veselo hvalite. Men so katastrofa, mela sem jih 2x na seb, kroj, ubistvu sploh nevem kaj, ampak kar vse me je motilo ko sem jih mela gor. Pa tudi cena 40€ mi ni neki nizka... sportni.ca v H&M je sicer več modelov nosečniških kavbojk. Meni je od mislim da petih, šestih, ki sem jih pomerila na Rudniku, ustrezal le eden. Tak dokaj navaden z ravnimi malo ožjimi hlačnicami. Je pa tako, da imamo različne postave in tudi telo se nam med nosečnostjo različno spreminja, tako da bi težko našle en model, ki nam bo vsem ustrezal... Se strinjam, da 40 evrov za hlače ni malo, ampak jaz sem očitno imela srečo in kupila take, ki jih nosim že od cca 20. tedna, tako da je bil zame dober nakup.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?