Mamaja -> RE: oblačila za nosečnice - kje ste kupovale!? (12.3.2013 19:15:40)
|
V nasprotju z večino meni pajkice med nosečnostjo sploh niso pasale, pa nimam pojma, zakaj. Prej sem jih nosila, med nosečnostjo pa zelo malo... Preprosto sem se v njih počutila slabo. Najraje sem nosila oz. še te zadnje dni nosečnosti nosim kavbojke za nosečnice, ki sem jih kupila v H&M. Majčke oz. pulije imam v glavnem tiste, ki sem jih nosila pred nosečnostjo - predvsem tiste, ki so malo daljši, lahko nosim tudi sedaj. Tudi nekaj malo daljših puloverjev nosim kar od prej. Zimski plašček sem kupila rabljen na gugu in mi odlično služi. Prav vedno, ko ga oblečem, sem vesela, da sem ga kupila... Če mi ne bi prijateljice in sestra nepričakovano posodile precej zadev, bi verjetno preko gugu ali bolhe kupila še kakšna oblačila. Nekako se mi zdi škoda dat veliko denarja za teh nekaj mesecev. V C&A sem nabavila dve majici, ki sta bili močno znižani in mi pristojita, sicer mi njihovi kroji ne pašejo. Zelo so mi všeč tudi stvari iz Bennetona, ampak pri modelih, ki bi jih kupila, nikoli niso imeli moje številke. Sicer so zelo všečne tudi reči od Popka, a se mi zdijo cene čisto preveč navite. Majčk "prdem takratpatakrat" pa nisem kupovala, ker mi pač niso všeč.
|
|
|
|