|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oblačenje
10.6.2010 15:49:06   
tanja75
Kako oblačite vaše 2 mesečnike?
V hiši imam 22 st., tako, da ima nogavičke, dolg body in hlačke 3/4.Z a ven ji dam še kapico. Je to preveč, premalo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: oblačenje
10.6.2010 15:58:16   
Katy78
Jaz bi dala body s kratkimi rokavi, ostalo se mi zdi pa ok. Pa nogavičke lahko tudi slečeš, sploh zdaj, ko je tako vroče, bo uživala. user posted image

(odgovor članu tanja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.6.2010 16:01:16   
smokyhawk
Kako oblačite vaše 2 mesečnike?
V hiši imam 22 st., tako, da ima nogavičke, dolg body in hlačke 3/4.Z a ven ji dam še kapico. Je to preveč, premalo?

joooj ej....22 stopinj...blagor vama.....sem pravkar pogledala pr nama pa je v otroški 26 stopinj......tak da ma sam bodi brez rokavov gor pa je topel...sem ga že 4x prezoblekla dans....jooooj

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.6.2010 17:32:56   
mini86
js bi definitivno brez kapice..sm ga mela pa ponavadi pr tej starosti oblečenega več notri koz zunaj..če se prav spomnim sem ga mela bodi z dolgimi pa hlače s stopalkami..zunaj pa bodi s kratkimi pa mogoče včasih še hlače gor ta tanke

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu smokyhawk)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.6.2010 17:57:26   
smokyhawk
aja, pa pozabla povedat...moj je tudi 2,5 mesce star pa ma za vzuni bodi s kratkimi, pa čist tanke hlačke,pa brez kapice,ker je toplo vzuni,če bi jo mel gor bi mel ziher čist mokre laske.... včeri sn mu naprimer dala gor kr bodi ko je s kratkimi rokavi pa s kratkimi hlačnicami,pa na senčki, pa čaj sem mela zraven da sem mu vsake tolk cajta dala....ker je rad vzuni....sem pa šla ven tam okol 7 al pa pol 8, pa sma bla vzuni kake 3/4 ure pa sma šla domov se skopala pa najedla pa je mal še ''pokramljal'' z nama pol pa je počasi zaspau.....

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.6.2010 20:03:11   
Hator
Zdaj, ko je zunaj vročina, kratke hlače in bodi s kratkimi rokavi, brez kapice in nogavičk, samo zaščiti ga pred direktnim sncem (npr. s pleničko čez voziček, a tako, da bo imel zrak, da ne bo v vozičku savna.

(odgovor članu smokyhawk)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.6.2010 8:52:47   
nananaja
kapica v vozičku se mi zdi absolutno preveč za ta čas, tudi ne bi dala dolgih rokav, kvečjemu bi mu čez bodi s kratkimi za v stanovanju dala še tanek puloverček, nogavičke se mi pa zdijo vredu, samo jih itak dol zbrcajo. lahko mu pa daš kapico gor, kadar ni v vozičku, sploh, če je pri laskih povprečen in jih nima ali pa ima povsem tanke in kratke, to pa je pomembno, bolj kot same rokice in nogice.

npr. s pleničko čez voziček, a tako, da bo imel zrak, da ne bo v vozičku savna

joj, a ne narediš s to pleničko ravno zaporo za zrak, jst, ko delam vlažne inhalacije zase, se ravno s tetra pleničko pokrijem, da se naredi savna pod njo.

za moje pojme je otrok v primernem vozičku (košara ali vodoraven sedež z baldahinom) povsem dovolj zaščiten pred soncem, mogoče mu v tem času ne daš prevleke čez košaro, ampak samo pokriješ nogice s pleničko, kadar nanje direktno sije sonček. Če voziček stoji, ga obrneš stran od sonca, sonček na sprehodu pa nikoli ne bo tako močno in dolgo sijal nanj, da bi mu škodoval.

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?