|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   občutenje nosečnosti
4.7.2009 10:48:25   
lunka1
Živijo, znova jaz user posted image

Zanima me, koliko ste dejansko v prvih tednih občutile, da se v vašem telesu dogaja nekaj novega. Sem namreč v 4tednu (na začetku) in sprva sem imela 4 dni rjavkast izcedek, ki ga sedaj k sreči ni več, krčev nisem imela nobenih, imam pa neko topo bolečino v predelu trtice in ledvic. Počutim se vsa napeta, napihnjena, prsa so se mi povečala itd.. Zanima me, kako in kaj ste ve občutile, ko ste bile user posted image

Kaj menite glede bolečine?

Lepo se imejte, user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: občutenje nosečnosti
4.7.2009 10:51:27   
Anonimen
Nobene bolečine, izcedka... sem pa prekipevala od energije.

(odgovor članu lunka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.7.2009 23:29:00   
Anonimen
Zeloo zaspana in utrujena, drugega posebnega ni bilo, no, razen tisti klasični menstrualni znaki (povečane in boleče prsi, špikanje v spodnjem delu trebuha, napihnjenost) so se kar nadaljevali in nadaljevali,...
Drugič sem itak šele za nazaj ugotavljala, da je bila utrujenost posledica nosečnosti in ne stresa in velikih delovnih obveznosti, kot sem menila do takrat. Za nosečnost sem namreč izvedela šele v 9. tednu, ko se mi je sicer običajno zamujajoča menstruacija vendarle zdela, da zamuja nekam predolgo user posted image .

Aja, tista bolečina v spodnejm delu hrbta: z možem sva šla v mojem 5. tednu druge nosečnosti v Milano k enim dobaviteljem na obisk in sem se celo pot tja in nazaj pritoževala, kako trde sedeže ima njegov avto, ker me je stalno bolelo v spodnjem delu hrbta. No, čez en mesec sem ugotovila, da niso krivi stoli, temveč nosečnost - raztegovanje vezi. S trajanjem nosečnosti se običajno ta neprijeten občutek le še povečuje.  

< Sporočilo je popravil Ankica -- 4.7.2009 23:32:28 >

(odgovor članu lunka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.7.2009 23:32:14   
rija
nič, nobenih znakov.

samo pozitiven test.

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.7.2009 18:52:17   
amii
Imam občutek, da me ki čakamo na user posted image , občutimo vse možne nosečniške sindrome user posted image . Jaz sem imela že čisto vse, od vgnezditvene, do slabosti user posted image . Verjetno je to zelooo psihično.
No, spet imam vse znake, pa bomo videli tokrat - 16ič user posted image

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.7.2009 22:50:09   
isabeaux
amii držim pesti za obe, da bova obe v 16. krogu dočakali user posted image  user posted image

Sicer pa jaz pri obeh nosečnostih, ki sta se obdržali, nisem imela nobenih znakov vse do 7.,8., tedna, ko so me malo začele bolet prsi...potem pa spet dolgo nič...dokler ni trebušček začel lepo rasti...po 15 tednu user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.7.2009 22:10:37   
Anonimen
Sem vedela da sem noseča pred testom, kar par dni prej. Sem čutila nekaj v sebi plus tega, da sem imela nenormalno dolgo tisti znani "PMS"user posted image . Ampak ko je bil test pozitiven pa kar verjet nisem mogla od vsega veselja.user posted image  

(odgovor članu isabeaux)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.7.2009 23:33:26   
Muca83
Nič razen zamude user posted image in potem user posted image . Potem pa nekje v 6. tednu boleče prsi, v 8. tednu pa so se začele slabosti, ki so trajale do 14. tedna. Potem se je pa že kmalu trebušček začel poznati in tudi prve brce so sledile v 18. tednu. Skoz je nekaj razen na skrajnem začetku user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.7.2009 13:01:38   
Jada82
Jaz nimam nič posebnega, edino na čase boleče prsi, pa malo napihnjena ... slabo mi ni, za jest mi normalno vse diši, kot prej ... u glavnem, ni kaj posebnega ... komaj čakam, da mi zraste trebušček, da se bom vsaj zavedala, da sem noseča user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.7.2009 11:01:32   
baby blue
Nobenih znakov ki bi nakazovali na nosečnost... Razen da menstruacije ni bilo user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.7.2009 21:41:21   
zarjica
Bila sem zaspana, utrujena, uničena,razdražljiva, imela sem tudi rjav izcedek. No, potem pa so v 8. tednu prišle še slabosti.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.7.2009 8:27:47   
JanaB
V 5. tednu sem imela izcedek, drugače pa kot, da se nič ne dogaja. No pa mi je v 7. tednu postalo slabo, kar čez cel dan, hrana mi nič ne diši, vsa čudna sem in tako utrujena. Slabo počutje me prav izčrpuje. Upam, da bo tekom nekaj tednom minilo in bom kot rožica (če verjameš) user posted image  

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.7.2009 14:34:44   
Alči
Vsa sem zaspana, slabo mije čez cel dan, bruham pa ne, določene stvari mi ful smrdijo, malo me boli trebuh(kot pred M). Pri 1. nosečnosti pa sploh nisem vedela, dokler mi ni bilo res čudno, kako da nimam tok časa M. Čeprav sem tut to pripisovala temu, da sem 2m. nazaj nehala jest tabletke in da se more organizem mal navadit,  pa da zato ni M. No pa sem bla že noseča, pa vedla nisem.

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.7.2009 18:23:18   
cukr07
Jaz sem bila zelooooo zaspana, lahko bi prespala cele dneve.user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.7.2009 19:14:15   
Mateja4
najprej zamujanjeuser posted image , potem + in nato še bruhanje bruhanje bruhanje vse tja do 3 meseca user posted image user posted image ampak smo preživeli in se sedaj že  intenzivno pripravljamo na prihod naše princeske

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
15.7.2009 21:54:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mateja4)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
20.7.2009 22:59:59   
Andromeda
5 dni preden bi morala dobit M, so mi zize postale neznansko občutljive...3. dan po izostali M me je zeblo kot psa, ostalim okrog mene je bilo pa vroče...takrat sem pomislila "kaj, če je to to?" in naslednje jutro mi je CB pokazal en lep plusek

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?