Anonimen -> RE: občutenje nosečnosti (4.7.2009 23:29:00)
|
Zeloo zaspana in utrujena, drugega posebnega ni bilo, no, razen tisti klasični menstrualni znaki (povečane in boleče prsi, špikanje v spodnjem delu trebuha, napihnjenost) so se kar nadaljevali in nadaljevali,... Drugič sem itak šele za nazaj ugotavljala, da je bila utrujenost posledica nosečnosti in ne stresa in velikih delovnih obveznosti, kot sem menila do takrat. Za nosečnost sem namreč izvedela šele v 9. tednu, ko se mi je sicer običajno zamujajoča menstruacija vendarle zdela, da zamuja nekam predolgo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Aja, tista bolečina v spodnejm delu hrbta: z možem sva šla v mojem 5. tednu druge nosečnosti v Milano k enim dobaviteljem na obisk in sem se celo pot tja in nazaj pritoževala, kako trde sedeže ima njegov avto, ker me je stalno bolelo v spodnjem delu hrbta. No, čez en mesec sem ugotovila, da niso krivi stoli, temveč nosečnost - raztegovanje vezi. S trajanjem nosečnosti se običajno ta neprijeten občutek le še povečuje.
|
|
|
|