|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   o preiskavah...
26.9.2006 15:04:35   
metuLJchy
Punce pozdrav,

imam eno vprašanje - naslednji teden me čakajo preiskave zakaj po več kot enem letu še vedno nič, pa zakaj se mi ciklus res ful spremenil (21-24 na 35-38 dni)...je dala katera te preiskave skozi, kako približno potekajo, ali se dolgo čaka od ene do druge? Mene že zdaj stiska, ker mi neprijetno, ma kaj čmo...

Pa še nekaj me zamina...ful imam problemom z ciklusom...leta in leta bil 21-24 dni dolg, zdaj 35-38 dni...žuli me to, ker sem imela 21 dan že drugič izcedke (ok, to recimo da ob ovulaciji), ma v nedeljo, ko 35 dan ciklusa bil se mi začela pojavljat teta, ne madeži rjavi, ampak kri..res malo....dugi dan je bil le še nek madež rjavkast, danes nič več (drugače imam ful močne krvavitve, tudi do teden dni - prava soška fronta!!)...morda in najverjetneje je pred user posted image  ma mi je čudno ker se ni začelo z rjavim madežem, in ker se ni razvilo v menstruacijo, ampak je stvar do danes izginila....

Če mi katera zna pomagat, najlepša hvala, tudi vsem drugim čimbolj sončkast dan...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: o preiskavah...
26.9.2006 17:48:31   
bubyca
Pozdravljena!

Tudi jaz sem bila ta mesec skoraj na istem.Tudi moje M se vedno začnejo z rjavim izcedkom, potem pa se vlije (prvi in drugi dan imem koline, dolgo traja). Ta mesec pa sem dva dni preden bi jo morala dobit imela rdeč izcedek/krvavitev, ki je trajal dan in pol, potem pa kot bi odrezal. Potem pa celi teden dni nič, po enem tednu pa zopet rdeč izcedek (pol dneva-v petek), potem spet nič, v noči na nedeljo pa me je ful začel boleti trebuh, potem pa sem že vedela,da se bo vlilo. In se je ..... Vmes sem delala test nosečnosti, ki je pokazal -. Tako da bi ti jaz predlagala, da z jutranjim urinom narediš test nosečnosti, potem pa počakaj, da boš videla, ali boš dobila user posted image . Upam, da je ti ne boš. Lp, Bubyca

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2006 12:57:56   
metuLJchy
No, pa nisem edina ki jo take težavice mučijo...saj jaz tudi nimam feelinga da sem user posted image  tudi čakam ne nič, razmišljam tudi ne preveč o tem...me pa vseeno jezi tako obnašanje moje tete, testa ne bom delala še, res da danes že 38 dan, in da po tistih par kapljicah v nedeljo popolnoma iuzginila - če gledam na to, kakšni so bili moji ciklusi še spomladi (21-24 dni) mi že krepko zamuja, ma glede na to da se mi to zdaj že tretjič dogaja, niti ne smatram kot zamujanje....naslednji teden pa imam itak preiskave....sem čisto "presrana" zaradi tega, sploh ne vem kaki so postopki, kaj je najprej, kaj potem, kako dolgo se čaka od ene preiskave do druge - mi zna katera povedat kaj o tem če je imela podobne izkušnje?? Pa še eno vprašanje oz. mnenej....bi bilo možno da to vgnezditvena? 2 tedna nazaj imela izcedke za katere mi G. rekla da možno da okrog ovulacije, zdaj pa to kar zgoraj opisala....recimo ali teoretično možno da od ovulacijske krvavitve do vgnezditve (če seveda najverjetneje ni kaj drugega) poteče cca. 2 tedna? Punce hvala...

Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2006 16:00:36   
mala zirafa
Povprašaj malo na sosednjem forumu "upajmo skupaj".One se bolj ubadajo s temi preiskavami in mislim da so bolj na tekočem od nas.
Pa veliko sreče!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?