metuLJchy -> o preiskavah... (26.9.2006 15:04:35)
|
Punce pozdrav, imam eno vprašanje - naslednji teden me čakajo preiskave zakaj po več kot enem letu še vedno nič, pa zakaj se mi ciklus res ful spremenil (21-24 na 35-38 dni)...je dala katera te preiskave skozi, kako približno potekajo, ali se dolgo čaka od ene do druge? Mene že zdaj stiska, ker mi neprijetno, ma kaj čmo... Pa še nekaj me zamina...ful imam problemom z ciklusom...leta in leta bil 21-24 dni dolg, zdaj 35-38 dni...žuli me to, ker sem imela 21 dan že drugič izcedke (ok, to recimo da ob ovulaciji), ma v nedeljo, ko 35 dan ciklusa bil se mi začela pojavljat teta, ne madeži rjavi, ampak kri..res malo....dugi dan je bil le še nek madež rjavkast, danes nič več (drugače imam ful močne krvavitve, tudi do teden dni - prava soška fronta!!)...morda in najverjetneje je pred [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ma mi je čudno ker se ni začelo z rjavim madežem, in ker se ni razvilo v menstruacijo, ampak je stvar do danes izginila.... Če mi katera zna pomagat, najlepša hvala, tudi vsem drugim čimbolj sončkast dan...
|
|
|
|