|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   očetovstvo
16.12.2009 10:25:34   
teja28
kako je s priznanjem očetovstva v izvenzakonski skupnosti mi je jasno, kako pa je s tem, če sta starša poročena? V tem primeru ni potrebno očetovstva urejati na CSD, ali pač?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: očetovstvo
16.12.2009 10:26:45   
Anonimen
ni treba

(odgovor članu teja28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.12.2009 10:27:03   
zmajaz
Seveda ne - samo v porodnišnici poveš ime očeta (moža), da ga vpišejo v rojstni list in je to to.

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.12.2009 10:30:10   
mojcaziga
V primeru, da sta poročena, ni treba priznavat očetovstva.

Vkolikor pa nista, pa je potrebno. Sicer je že 7 let odkar sem sama rodila in lahko da se je kaj spremenilo, ampak midva sva šla pred porodom na upravno enoto k matičarki in je podpisal izjavo, to sva priložila v porodnišnici in sva dobila rojstni list že s pravimi podatki. Od kolegice pa je partner otroka priznal po porodu in je prvi rojstni list bil še brez vpisanega očeta in sta šla na upravno enoto, priznala in podpisala in do jima takoj izdali nov rojstni list z očetovimi podatki.

lp

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.12.2009 12:45:41   
mini86
mojcaziga-ja še zmeraj je tako, greš na UE na tobačno in podpiše priznanje očetovstva ki ga priložiš v porodnišnici ko pride matičarka..to je to

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.12.2009 14:32:21   
zaspancek1
To lahko uredita tudi na CSD, npr. ko urejas zadeve za porodnisko.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.12.2009 14:38:13   
mini86
men so pa rekl da ne morš da morš jt na tobačno..men je blo itak vseen k sm itak mela pol csd na viču 

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.12.2009 15:37:37   
zaspancek1
Res nisem tega urejala v LJ, ampak vseeno...pri nas je CSD v isti stavbi kot upravna enota in celo sama referentka na CSD je predlagala, da to urediva cim prej kar pri njej. Drugace pa sem tudi jaz ze enkrat dobila kr ene cudne informacije na Vicu user posted image , pa je bilo treba malo urgirat, potem pa so malo bolje prebrali zakonodajo.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.12.2009 20:53:46   
urška
če si poročena ne rabi mož nič podpisovat. je bilo pa včasih potrebno s sabo v P prinest poročni list.

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.12.2009 21:09:23   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: urška
je bilo pa včasih potrebno s sabo v P prinest poročni list.

Jaz sem ga 1. nesla, ker sem nekje prebrala, da naj bi ga imela zraven, pa me ni nihče nič vprašal zanj, tako da ga drugič nisem več vlačila s sabo.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.12.2009 0:33:48   
nananaja
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

IZVIRNO SPOROČILO: urška
je bilo pa včasih potrebno s sabo v P prinest poročni list.

Jaz sem ga 1. nesla, ker sem nekje prebrala, da naj bi ga imela zraven, pa me ni nihče nič vprašal zanj, tako da ga drugič nisem več vlačila s sabo.

hehe jst tud

sem ugotovila, kok enih butastih prebereš, namest de bi mal vprašou, kaj je v praksi.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

uporaba lubrikanta
carmencita

Ali uporabljate lubrikante po porodu pred spolnim odnosom?

DA (29%)

NE (71%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!