|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ošpice, norice ter nosečnost
28.3.2007 19:51:47   
vrtnica777
ciao..

me nekaj zanima kako gre to skupaj... sem v 4 mesecu nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image in še nisem prebolela noric in ošpicuser posted image user posted image . kako bi to zgledalo če bi jih slučajno dobil moj dve leti star sin....user posted image user posted image

ni uspel kdor je uspešen, us....pel je kdor je srečen
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ošpice, norice ter nosečnost
28.3.2007 20:32:14   
*ANA*
Pozdravček.Tudi jaz sem bila pred 2 mesecema pred tem vprašanjem in odgovor je tak:
-NORICE: če jih še nisi prebolela, jih boš z otrokom ker pač z njim moraš biti, če imaš pa srečo kot jaz jih ne boš dobila(moja pupica jih je imela in to ogromno, jaz jih pa nisem dobila).Če pa bi jih dobila je odgovor pediatra in ginekologa tak: prve tri mesece je riziko,kar je potem pa ni panike, ker je user posted image že tolk razvit, da bi jih prebolel v trebuščku.
Najbolj nevarno je če prideš v stik tik pred porodom-teden dni, ker je inkubacijska doba tudi do 3 tedne.

-OŠPICE:pa so problem, ker ne glede na to koliko si user posted image pustijo posledice na user posted image .

Ne se sekirat, mogoče pa ne bo tvoj nič takega dobu

(odgovor članu vrtnica777)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.3.2007 22:31:28   
lex
Naša pediatrinja mi je rekla, da če jih ne bi prebolela (norice) bi dobila imunoglobine. Je pa ena od naših mamic v vrtcu malo pred porodom dobila vodene koze. Porod so ji menda malo zavlačevali, jih je dobil pa tudi novorojenček. Bil je grozno pisan in mehurčast (po slikah), vendar jih je baje še kar dobro prenašal.

No ošpice menda niso tak problem, so bolj rdečke tiste, ki pustijo posledice na vsakem otroku. Vendar smo bile vse deklice v 7 razredu OŠ cepljene proti njim in jih naj ne bi bilo več toliko Jaz sem že 4 leta v vrtcu pa smo imeli samo vodene koze.

Pri vodenih kozah je inkubacijska doba 21 dni. Moj je dobil par dni prej vročino, ki je padla in je bil 2 dni čist OK, potem pa je dobil vodene mehurčke po telesu.
nekateri pa so dobili drobne izpuščaje - podobne alergiji - in čez par dni (3 tedne) so dobili vodene koze v polni obliki.
Pri otrocih ni takšne panike. Pozanimaj se pri svojem zdravniku, če si jih imela in ga vprašaj kako in kaj, če jih slučajno dobi. Pa odrasle veliko bolj položi kot otroke. Pa ne delaj panike, ker so vodene koze prisotne celo leto in nimajo kakšnega posebnega obdobja - zdaj so menda angine na vrstiuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2007 11:34:12   
vrtnica777
oh hvala vam rees mi je tole v tolažbo ker mi je včeraj vzgojiteljica od sina povedala da so norice bile prisotne in so še v vrtcu ampak da ne v njihovem oddelku ampak pri tistih malo starejših.... tako da me je fuullll zaskrbelo ker sem pač noseča in jih še nisem prebolela...

ker sem pri timu včeraj opazila pikice po trupu in nekaj po stegnih ampak ne pa po glavici kjer naj bi se začeli delati... so take zelo drobne pikice in zelo na gosto poseljene ampak moraš res gledati pri dnevni svetlobi oz pri luči ker se jih drugače sploh ne vidi ker so tako svetli....

danes sem pa klicala v zd in mi je sestra rekla da se itak ne da narediti nič ker je on itak kužen že dva dni preden se sploh kaj vidi...

ali katera kaj ve katerega leta so začeli cepiti proti noricam...

ni uspel kdor je uspešen, us....pel je kdor je srečen

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?