|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nujno roza izcedek 30. teden
26.3.2007 7:38:15   
janapan
Evo pred pol ure...opažen roza izcedek ki je prešel v rjavega...ne glih dosti amapk je. Noseča 30 tednov. Kaj sedaj. Ginekologinja dela šele popoldan...a naj grem kar v porodnišnico na pregled (je blizu) kaj ste, bi naredile ve. Aja otroček brca ne pa glih ful aktivnokot prejšnje dni.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nujno roza izcedek 30. teden
26.3.2007 7:49:27   
cicido
jest na tvojem mestu ne bi cakala do popoldan, ampak bi sla kar takoj. Saj so dezurni, tako da ni problema. Drzim pesti, da bo vse ok.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.3.2007 7:59:31   
Erdbeere
a si včeraj mogoče user posted image z možkom??? Tudi to je lahko razlog...drugače pa pejt se pokazat...izgubit nimaš kaj. 

(odgovor članu cicido)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.3.2007 8:00:05   
Marogica
Pojdi se raje takoj pokazat in ne čakaj na svojo G

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu cicido)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.3.2007 8:09:16   
janapan
ma saj glih to je problem..nisem nič  user posted image že ene 5 dniz mojim možekom, sploh sem bla ta vikend bolj na izi, včeraj sem celo ekstremno počivala.
Ma ja saj nekih drugih znakov, krčev bolečin nimam...klicala sem v porodnišnico in so mi rekli da naj spremljam kaj se dogaja in če ne preneha naj se pridem jutri pokazat ??...ma kaj sploh kličem, sedaj sem vsa živčna. zdej sem si rekla da se bom sklamirala počakala do 1h ko začne delati moja G in pol kar šla na pregled in če mi bo ona rekla naj počakam se bom pojavla kar v bolnici.
Zadnjič na šoli za starše je rekel ginekolog iz porodnišnice, da če nas karkoli skrbi če ne čutimo otroka ali če imamo kakšen čuden izcedek da naj kar pridemo pa tudi če je sredi noči ...jaz ga bom vzela za besedo

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.3.2007 9:58:07   
ger06
tudi meni se je pojavil tak izcedek sicer že prej v 14, 15 tednu,

razlog je bil nizka posteljica, zato mi je G priporočila več počitka, nič seksa, nič težkega dvigovanja, nič skakanja,

vseeno pa ti priporočam obisk G, da ugotovi kaj je na stvari,

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?