nujno roza izcedek 30. teden (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

janapan -> nujno roza izcedek 30. teden (26.3.2007 7:38:15)

Evo pred pol ure...opažen roza izcedek ki je prešel v rjavega...ne glih dosti amapk je. Noseča 30 tednov. Kaj sedaj. Ginekologinja dela šele popoldan...a naj grem kar v porodnišnico na pregled (je blizu) kaj ste, bi naredile ve. Aja otroček brca ne pa glih ful aktivnokot prejšnje dni.

cicido -> RE: nujno roza izcedek 30. teden (26.3.2007 7:49:27)

jest na tvojem mestu ne bi cakala do popoldan, ampak bi sla kar takoj. Saj so dezurni, tako da ni problema. Drzim pesti, da bo vse ok.

Erdbeere -> RE: nujno roza izcedek 30. teden (26.3.2007 7:59:31)

a si včeraj mogoče [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image] z možkom??? Tudi to je lahko razlog...drugače pa pejt se pokazat...izgubit nimaš kaj. 

Marogica -> RE: nujno roza izcedek 30. teden (26.3.2007 8:00:05)

Pojdi se raje takoj pokazat in ne čakaj na svojo G

janapan -> RE: nujno roza izcedek 30. teden (26.3.2007 8:09:16)

ma saj glih to je problem..nisem nič  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image]že ene 5 dniz mojim možekom, sploh sem bla ta vikend bolj na izi, včeraj sem celo ekstremno počivala.
Ma ja saj nekih drugih znakov, krčev bolečin nimam...klicala sem v porodnišnico in so mi rekli da naj spremljam kaj se dogaja in če ne preneha naj se pridem jutri pokazat ??...ma kaj sploh kličem, sedaj sem vsa živčna. zdej sem si rekla da se bom sklamirala počakala do 1h ko začne delati moja G in pol kar šla na pregled in če mi bo ona rekla naj počakam se bom pojavla kar v bolnici.
Zadnjič na šoli za starše je rekel ginekolog iz porodnišnice, da če nas karkoli skrbi če ne čutimo otroka ali če imamo kakšen čuden izcedek da naj kar pridemo pa tudi če je sredi noči ...jaz ga bom vzela za besedo

ger06 -> RE: nujno roza izcedek 30. teden (26.3.2007 9:58:07)

tudi meni se je pojavil tak izcedek sicer že prej v 14, 15 tednu,

razlog je bil nizka posteljica, zato mi je G priporočila več počitka, nič seksa, nič težkega dvigovanja, nič skakanja,

vseeno pa ti priporočam obisk G, da ugotovi kaj je na stvari,

Stran: [1]