Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nujno rabim pomoč glede fotoaparata 30.4.2009 15:31:17
|
|
|
|
Anonimen
|
poglej na www.ceneje.si kaj dobiš za ta denar
|
|
|
|
RE: nujno rabim pomoč glede fotoaparata 30.4.2009 15:36:58
|
|
|
|
Felicita
|
al pa na mimovrste.si sicer pa odvisno kaj ti je pomembno in kaj boš s slikami počela... za družinski album ne rabiš ravno 10mpixlov in ne vem kakšnih stabilizatorejev... morda mal boljši/večji optični zoom in to je to... aja, pa jest bi tut gledala na baterije (da so navadne AA oz. akumulatorčki, ki jih lahko kupiš na vsakem vogalu) in na spominsko kartico (da je SD in ne npr kaka sony-jeva).
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: nujno rabim pomoč glede fotoaparata 30.4.2009 15:47:16
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: alenkica mi je crknil fotoaparat, ni več v garanciji, sploh pa nisem zadovoljna z njim, zato kupujem novega. Prosim svetujte mi kak dober foto za največ 150€, vem ni veliko, ampak pri nas so finance bolj tako, tako. Gledala sem pa Canon in Sony. l.p! Sony je bol tako tako, e sicer odvisno kaj slikaš. jast imam OLYMPUS insem ful zadovolna. Biv je pa 110eurov.
|
|
|
|
RE: nujno rabim pomoč glede fotoaparata 30.4.2009 16:19:38
|
|
|
|
zmajaz
|
Mi smo imeli že Sonya Cybershota, potem smo lani kupili že enega skoraj polprofesionalnega Nikona, pa nismo bili najbolj zadovoljni s kakovostjo slik, zdaj imamo pa kompaktnega Olympusa in moram rečti, da ni primerjave v kakovosti slik - nam je pa tudi ena fotografka rekla, da naj bi pri teh kompaktnih fotoaparatih samo Olympus imel stekleno lečo, Sony, Nikon in Canon pa plastično in da že zato pride do razlike v kakovosti. Tako da jaz ti svetujem Olympusa - katerega se boš pa verjetno odločila glede na ceno.
|
|
|
|
RE: nujno rabim pomoč glede fotoaparata 30.4.2009 20:13:21
|
|
|
|
čebelica01
|
mi mamo OLYMPUS in res cenovno mal dražji ampak, ko ga bom menala sigurno spet OLYMPUS. Smo zlo zadovoljni
|
|
RE: nujno rabim pomoč glede fotoaparata 7.5.2009 8:00:27
|
|
|
|
flora1
|
jaz imam canona, ki ima tudi kamero in lahko filmčke snemam - zelo prav pride
|
|
|
|
RE: nujno rabim pomoč glede fotoaparata 7.5.2009 9:12:05
|
|
|
|
elevitka
|
mi imamo nikona... tud ima kamero in lahko snemaš filmčke pa smo super zadovoljni
|
|
RE: nujno rabim pomoč glede fotoaparata 7.5.2009 9:24:30
|
|
|
|
kokoska007
|
sem brala, da se canoni kvarijo. in res nisem nič dala na to in kupila hčerki malega canona (power shot E1) za cca 160 eur. po 3-mesecih ji že ne dela zoom dobro in včasih približa lahko, potem pa ne more oddaljit. res jajca.... jaz imam olympusa in je to že drugi digi-oly brez težav in z lepimi slikami.
< Sporočilo je popravil kokoska007 -- 7.5.2009 9:27:29 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?