nujno rabim pomoč glede fotoaparata (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

alenkica -> nujno rabim pomoč glede fotoaparata (30.4.2009 15:24:19)

mi je crknil fotoaparat, ni več v garanciji, sploh pa nisem zadovoljna z njim, zato kupujem novega.
Prosim svetujte mi kak dober foto za največ 150€, vem ni veliko, ampak pri nas so finance bolj tako, tako.

Gledala sem pa Canon in Sony.

l.p!

Anonimen -> RE: nujno rabim pomoč glede fotoaparata (30.4.2009 15:31:17)

poglej na www.ceneje.si kaj dobiš za ta denar

Felicita -> RE: nujno rabim pomoč glede fotoaparata (30.4.2009 15:36:58)

al pa na mimovrste.si

sicer pa odvisno kaj ti je pomembno in kaj boš s slikami počela... za družinski album ne rabiš ravno 10mpixlov in ne vem kakšnih stabilizatorejev... morda mal boljši/večji optični zoom in to je to... aja, pa jest bi tut gledala na baterije (da so navadne AA oz. akumulatorčki, ki jih lahko kupiš na vsakem vogalu) in na spominsko kartico (da je SD in ne npr kaka sony-jeva).

Kliki -> RE: nujno rabim pomoč glede fotoaparata (30.4.2009 15:47:16)

IZVIRNO SPOROČILO: alenkica

mi je crknil fotoaparat, ni več v garanciji, sploh pa nisem zadovoljna z njim, zato kupujem novega.
Prosim svetujte mi kak dober foto za največ 150€, vem ni veliko, ampak pri nas so finance bolj tako, tako.

Gledala sem pa Canon in Sony.

l.p!

Sony je bol tako tako, e sicer odvisno kaj slikaš.
jast imam OLYMPUS insem ful zadovolna. Biv je pa 110eurov.

zmajaz -> RE: nujno rabim pomoč glede fotoaparata (30.4.2009 16:19:38)

Mi smo imeli že Sonya Cybershota, potem smo lani kupili že enega skoraj polprofesionalnega Nikona, pa nismo bili najbolj zadovoljni s kakovostjo slik, zdaj imamo pa kompaktnega Olympusa in moram rečti, da ni primerjave v kakovosti slik - nam je pa tudi ena fotografka rekla, da naj bi pri teh kompaktnih fotoaparatih samo Olympus imel stekleno lečo, Sony, Nikon in Canon pa plastično in da že zato pride do razlike v kakovosti. Tako da jaz ti svetujem Olympusa - katerega se boš pa verjetno odločila glede na ceno.

čebelica01 -> RE: nujno rabim pomoč glede fotoaparata (30.4.2009 20:13:21)

mi mamo OLYMPUS in res cenovno mal dražji ampak, ko ga bom menala sigurno spet OLYMPUS. Smo zlo zadovoljni

flora1 -> RE: nujno rabim pomoč glede fotoaparata (7.5.2009 8:00:27)

jaz imam canona, ki ima tudi kamero in lahko filmčke snemam - zelo prav pride

elevitka -> RE: nujno rabim pomoč glede fotoaparata (7.5.2009 9:12:05)

mi imamo nikona... tud  ima kamero in lahko snemaš filmčke pa smo super zadovoljni

kokoska007 -> RE: nujno rabim pomoč glede fotoaparata (7.5.2009 9:24:30)

sem brala, da se canoni kvarijo. in res nisem nič dala na to in kupila hčerki malega canona (power shot E1) za cca 160 eur. po 3-mesecih ji že ne dela zoom dobro in včasih približa lahko, potem pa ne more oddaljit. res jajca.... jaz imam olympusa in je to že drugi digi-oly brez težav in z lepimi slikami.

Felicita -> RE: nujno rabim pomoč glede fotoaparata (7.5.2009 17:16:22)

IZVIRNO SPOROČILO: kokoska007

sem brala, da se canoni kvarijo. in res nisem nič dala na to in kupila hčerki malega canona (power shot E1) za cca 160 eur. po 3-mesecih ji že ne dela zoom dobro in včasih približa lahko, potem pa ne more oddaljit. res jajca.... jaz imam olympusa in je to že drugi digi-oly brez težav in z lepimi slikami.

nesi canona na servis, sej je še v garanciji... men je podobno sral moj prvi hp-jček, pa se mu nisem odpovedala ker je delu res odlične slike... bil je 3x na servisu v 5ih letih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] sicer mam pa jest s canonom same dobre izkušnje, sploh s power shoti.
jest sm pa trenutno ponosna lastnica samsunga (s850), ki sem ga kupila za 90€ (je šel model iz proizvodnje) in dela res krasne slike...  pa sem vidla da majo samsunge spet v akciji.
drugač mamo pa doma (oz. ma tamala) tut tegale: http://www.mimovrste.com/artikel/1730252424/digitalni-fotoaparat-praktica-dcz-81 pa je za 'rekreativno uporabo' čist dober...

Stran: [1]