|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nujno!!!!!!
9.3.2005 18:58:53   
mela
punce dol imam vnetje in sem dobila tiste tablete-svecke CANASTEN in me zanima ali jih je oz. ali jih katera uporablja ker sem opazila da je izceddek rahlo oranzen al neki tazga!prosim ce me potolazite da se je to ze kateri zgodilo in da je od tega canastena!!!! :((:((:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nujno!!!!!!
9.3.2005 19:11:18   
SU
Mogoče si si malce ranila nežno kožo nožnice :zmeden:. Sama sem že večkrat uporabljala, samo ni bil izcedek nič drugačen. Če se bo vleklo, raje pokliči G! LP, Saša

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nujno!!!!!!
9.3.2005 21:15:51   
Gina
Canesten je tako močen, pa obenem je sama vaginaleta fizično tako groba, da sem jaz v zadnji nosečnosti čisto vsakič po njej imela krvav izcedek in to svetlo rdeč (vnetaj pa tudi po canestenu niso nehala). Mi je rekla G, da je to od tega, ker imam tako občutljivo sluznico v nosečnosti. Po moje ni nič hudega, lahko pa pokličeš G in vprašaš, mogoče ti jih bo pa zamenjala.

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nujno!!!!!!
10.3.2005 9:13:54   
Zala01
Tud jst sem dva tedna nazaj uporabljala svečke Canesten,pa ni bil pol izcedek nič drugačen.Moram pa ti povedat,da mi niso bogve kaj pomagale.Če te skrbi,najboljš da res ginekologinjo pokličeš čim prej!

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nujno!!!!!!
10.3.2005 10:53:59   
pravljica
tudi jaz imam svečke te dni...zarad urina (ker so mogoče bakterije zarad vnetja), drugače nič ne peče ali kaj podobnega...bomo vidli v ponedeljek če bo uredu :zmeden:

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nujno!!!!!!
10.3.2005 14:06:17   
Meceno
Še jaz malo povem , ki sem na te svečke prav elergična postala ko samo slišim zanje.
Dobivala sem jih na začetku :nosecka:, bolj blage , potem pa te Canesten ki so stvar malo omilile , ker sem imela hudo bakterijsko in glivično vnetje , potem pa takoj novo pošiljko sam ene 500mg Canesten + kremo za zunanjo uporabo in Klimicin V 2% v tubi z aplikatorji za 6.dni .
Hja , boga :duda: sem si mislila , sam ko sem danes gledala na Pro7 jutranje novice , je G. bolnišnice omenjal da zaradi okužb v :nosecka: 80 % otrok ( v njihovi bolnici )rodi z prezgodnjim porodom , od 6.meseca dalje .
Je moj rekel , čeprav vso :nosecka: likaš perilo , pa dobivaš svečke , pa si izpiraš z kamilicami , samo da donosiš .

Danes je boljše , sicer je teden dni nazaj kar sem končala z zdravljenjem :zmeden2:

Lp Meceno

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nujno!!!!!!
12.3.2005 12:55:36   
mela
hvala!!!!

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......