nujno!!!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

mela -> nujno!!!!!! (9.3.2005 18:58:53)

punce dol imam vnetje in sem dobila tiste tablete-svecke CANASTEN in me zanima ali jih je oz. ali jih katera uporablja ker sem opazila da je izceddek rahlo oranzen al neki tazga!prosim ce me potolazite da se je to ze kateri zgodilo in da je od tega canastena!!!! :((:((:((

SU -> nujno!!!!!! (9.3.2005 19:11:18)

Mogoče si si malce ranila nežno kožo nožnice :zmeden:. Sama sem že večkrat uporabljala, samo ni bil izcedek nič drugačen. Če se bo vleklo, raje pokliči G! LP, Saša

Gina -> nujno!!!!!! (9.3.2005 21:15:51)

Canesten je tako močen, pa obenem je sama vaginaleta fizično tako groba, da sem jaz v zadnji nosečnosti čisto vsakič po njej imela krvav izcedek in to svetlo rdeč (vnetaj pa tudi po canestenu niso nehala). Mi je rekla G, da je to od tega, ker imam tako občutljivo sluznico v nosečnosti. Po moje ni nič hudega, lahko pa pokličeš G in vprašaš, mogoče ti jih bo pa zamenjala.

Zala01 -> nujno!!!!!! (10.3.2005 9:13:54)

Tud jst sem dva tedna nazaj uporabljala svečke Canesten,pa ni bil pol izcedek nič drugačen.Moram pa ti povedat,da mi niso bogve kaj pomagale.Če te skrbi,najboljš da res ginekologinjo pokličeš čim prej!

pravljica -> nujno!!!!!! (10.3.2005 10:53:59)

tudi jaz imam svečke te dni...zarad urina (ker so mogoče bakterije zarad vnetja), drugače nič ne peče ali kaj podobnega...bomo vidli v ponedeljek če bo uredu :zmeden:

Meceno -> nujno!!!!!! (10.3.2005 14:06:17)

Še jaz malo povem , ki sem na te svečke prav elergična postala ko samo slišim zanje.
Dobivala sem jih na začetku :nosecka:, bolj blage , potem pa te Canesten ki so stvar malo omilile , ker sem imela hudo bakterijsko in glivično vnetje , potem pa takoj novo pošiljko sam ene 500mg Canesten + kremo za zunanjo uporabo in Klimicin V 2% v tubi z aplikatorji za 6.dni .
Hja , boga :duda: sem si mislila , sam ko sem danes gledala na Pro7 jutranje novice , je G. bolnišnice omenjal da zaradi okužb v :nosecka: 80 % otrok ( v njihovi bolnici )rodi z prezgodnjim porodom , od 6.meseca dalje .
Je moj rekel , čeprav vso :nosecka: likaš perilo , pa dobivaš svečke , pa si izpiraš z kamilicami , samo da donosiš .

Danes je boljše , sicer je teden dni nazaj kar sem končala z zdravljenjem :zmeden2:

Lp Meceno

mela -> nujno!!!!!! (12.3.2005 12:55:36)

hvala!!!!

Stran: [1]