Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nujna oprema za na morje z dojenčkom 20.6.2008 21:35:41
|
|
|
|
Udb
|
Za koliko časa pa greste?
|
|
|
|
RE: nujna oprema za na morje z dojenčkom 20.6.2008 21:38:26
|
|
|
|
vaney
|
Za 1 teden, na Hrvaško v apartma.
|
|
RE: nujna oprema za na morje z dojenčkom 20.6.2008 21:44:24
|
|
|
|
BrinaS
|
Jaz bi sigurno vzela se sredstvo za zbijanje vrocine (sirup ali svecke), prasko pasto in odganjalec komarjev.
|
|
|
|
RE: nujna oprema za na morje z dojenčkom 20.6.2008 21:48:32
|
|
|
|
ThinkPink
|
Termometer za merjenje tel. temperature, svečke, fiziološka tekočina za nosek, hladilna kremica, kremica za ritko.
|
|
|
|
RE: nujna oprema za na morje z dojenčkom 20.6.2008 21:50:06
|
|
|
|
juniorka
|
Jaz sem lani pri Nelovih 4,5m vzela kuhalnik vode za čaje in za zvečer mleko nardit- smo bli v hotelu, druga pa v bistvu nič, ker še nismo uvajali gh, pa ene Paracetamol svečke sem kupila v lekarni, fiziološko pa imaš itak tam- morje . Ja pa obroč za plavanje in kopalke- smo se prvič tam v bazenu v morski vodi namakali in je užival 100 na uro, še spal je super, kot nikoli prej in pol ! No, zdaj bi vzela še pumpico za nos za vsak slučaj, ko smo že bli prehlajeni( prvič pri 8 m)! Nič skrbet, vse bo ok, uživajte!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.6.2008 22:08:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: nujna oprema za na morje z dojenčkom 20.6.2008 22:48:11
|
|
|
|
lex
|
jaz sem lani pri svoji 2 mesečni pupi vzela: svečke za zbijanje temperature, termometer, fenistil gel (za pike komarjev), kremo za sončenje faktor 50, odganjalec komarjev, zložence, mikropor, obliže, za drisko linex, pa suhe borovnice, čaj, bivacyn spray, bepanthen kremo
|
|
RE: nujna oprema za na morje z dojenčkom 20.6.2008 23:10:37
|
|
|
|
*lenc@*
|
vtipkaj seznam za potovanje in je en full podroben
|
|
RE: nujna oprema za na morje z dojenčkom 20.6.2008 23:52:39
|
|
|
|
babylove
|
sredstvo za odganjanje komarjev kremo za sončenje vodo v razpršilu za osvežitev kopalne pleničke senčnik
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?