nujna oprema za na morje z dojenčkom (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

vaney -> nujna oprema za na morje z dojenčkom (20.6.2008 21:31:45)

Živjo.

Čez 3 tedne gremo na morje s 5-mesečnikom. Povejte mi, prosim, kaj moram vzet sabo. Za hrano, obleke, voziček, prenosno posteljico vem, kaj pa še drugega Katera zdravila? Sicer bomo od ZD oddaljeni 2 km, ampak zihr je zihr.

Udb -> RE: nujna oprema za na morje z dojenčkom (20.6.2008 21:35:41)

Za koliko časa pa greste?

vaney -> RE: nujna oprema za na morje z dojenčkom (20.6.2008 21:38:26)

Za 1 teden, na Hrvaško v apartma.

BrinaS -> RE: nujna oprema za na morje z dojenčkom (20.6.2008 21:44:24)

Jaz bi sigurno vzela se sredstvo za zbijanje vrocine (sirup ali svecke), prasko pasto in odganjalec komarjev.

ThinkPink -> RE: nujna oprema za na morje z dojenčkom (20.6.2008 21:48:32)

Termometer za merjenje tel. temperature, svečke, fiziološka tekočina za nosek, hladilna kremica, kremica za ritko.

juniorka -> RE: nujna oprema za na morje z dojenčkom (20.6.2008 21:50:06)

Jaz sem lani pri Nelovih 4,5m vzela kuhalnik vode za čaje in za zvečer mleko nardit- smo bli v hotelu, druga pa v bistvu nič, ker še nismo uvajali gh, pa ene Paracetamol svečke sem kupila v lekarni, fiziološko pa imaš itak tam- morje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
Ja pa obroč za plavanje in kopalke- smo se prvič tam v bazenu v morski vodi namakali in je užival 100 na uro, še spal je super, kot nikoli prej in pol[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]! No, zdaj bi vzela še pumpico za nos za vsak slučaj, ko smo že bli prehlajeni( prvič pri 8 m)!
Nič skrbet, vse bo ok, uživajte!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.6.2008 22:08:20)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

lex -> RE: nujna oprema za na morje z dojenčkom (20.6.2008 22:48:11)

jaz sem lani pri svoji 2 mesečni pupi vzela: svečke za zbijanje temperature, termometer, fenistil gel (za pike komarjev), kremo za sončenje faktor 50, odganjalec komarjev, zložence, mikropor, obliže, za drisko linex, pa suhe borovnice, čaj, bivacyn spray, bepanthen kremo

*lenc@* -> RE: nujna oprema za na morje z dojenčkom (20.6.2008 23:10:37)

vtipkaj seznam za potovanje in je en full podroben

babylove -> RE: nujna oprema za na morje z dojenčkom (20.6.2008 23:52:39)

sredstvo za odganjanje komarjev
kremo za sončenje
vodo v razpršilu za osvežitev
kopalne pleničke
senčnik

Freycha -> RE: nujna oprema za na morje z dojenčkom (22.6.2008 13:04:14)

smo ravno iz dopusta in sem imela s sabo:

napravo za odganjanje komarjev (hvala bogu jih še ni bilo in je nisem niti sprobala)
veliko kreme za sončenje
Calpol
calgel
svečke proti zaprtju
termometer
fiziološke ne rabiš, ker imaš dovolj morja
bepanthen plus
hanzaplaste
par povojev in zložencev

Rabili pa nismo od naštetega nič. Drugi dan ji je malo iz nosa teklo, sva šli do vode, sem ji glavo nagnila tako, da je malo morja "posnifala" ni bilo več sledu o šmrklju.....

Stran: [1]