|      
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 38 39 [40]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
14.3.2010 20:11:08   
Andromeda
Živjo!

Kako ste se imeli za vikend? Mi super, smo kar malce utrujeni..2 dni smo bili v Novem mestu, včeraj zvečer sva šla z možekom malo ven na pivičko in en koncert, danes pa smo jo mahnili v Semič v Beli Krajini na kosilo, ker smo praznovali r.d. od moje babice in tete. Dario je bil ves čas zelo priden in dobrovoljen, čeprav je bil zaspan...Je veselo hodil in raziskoval gostilno, tako, da smo izmenično "dežurali" user posted image Potem pa nas razveseli še novička, da se je prijatelju rodila hčerkica...v naši družbi je čedalje več dojenčkov, super, več družbe za Daria pa tudi smo malo izgubli stik, zdej bomo pa lahko obnovili stike.

Eno ? - če greste na kakšno daljšo pot (več kot uro vožnje) in je seveda očka šofer - sedite spredaj ali zadaj ob otročku?

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 976
14.3.2010 20:16:16   
onur
user posted image user posted image user posted image user posted image Andromeda, samo da ste uživali.

Mi smo tudi ok preživeli vikend. Tatko je v soboto delal cel dan. Midve sva jo zjutraj mahnile na barvne delavnice kot sem že omenila. Popodlan smo bile na soncu. Danes pa smo šli dopoldan na pohod z ruzakom, pol ša še malo peš, pojedli kosilo in šli vsi trije spat za 3 urce in 20 minut. Naredili še en rekord. Zgleda, da nas je dopoldan zdelal svež zrak. Tatko je šel zvečer delat, Petja spi, jaz pa še malo tu in pred TV. Še jutri delat, pol pa dopust do konca tedna.

Vožnja: midva sediva zmeraj pri njej zadaj, ni važno kateri vozi.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 977
14.3.2010 21:10:57   
orka
helow

No mi smo šli pa po dolgem času ven,je bila danes brez vročine in smo izkoristli in upam da tako ostane.Bo pa vseeno jutri doma,ziher je ziher

Vožnja-jaz spredaj user posted image ,saj drugje tudi ne morem,sem pa ko nas je bilo še manj dokler smo otroka vozili v lupini in kontra obrnjene zadaj sedela,ko pa smo jih obrnili v smer vožnje sem pa tudi sama smuknila na prednji sedež

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 978
15.3.2010 9:45:34   
Andromeda
Dobro jutri in ena user posted image

Dario nas je že ob 6.15 spravil pokonci in je posledično pred 15 minutami spet zaspal, jst pa kuham kavo, pospravljam itd...Potem greva pa na en sprehod in v trgovino, ker nimam nič za v lonec dat user posted image

Pa še ena spomladanska fotka za boljše razpoloženje:

user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 979
15.3.2010 11:42:11   
onur
Pa dam še jaz en pomladni prispevek.

user posted image

Orka, še nasvet odvajanja od dude si nam dolžna. user posted image user posted image user posted image user posted image  Naša sedaj, ko jo zna poimenovat duda, kar kriči in hodi okrog, dokler je ne dobi. Meni se pa možgančki kuštrajo.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 980
15.3.2010 20:17:53   
Andromeda
Uh, ste se spet toliko načvekale, da sem komaj uspela prebrat user posted image

Dariu se je malo porušil ritem spanja - med vikendom je čez dan zelo malo spal, to se vedno dogaja, ko gremo v NM - je bil ob petih popoldne tako zaspan in je spal do pol osmih, sej ni čudno, ko je spal dopoldne od 9.15 do 11.30, sem mislila, da bo popoldne le slabo urco spal, pa se kar ni dal motit, tako, da bo šel danes spat bolj pozno kot ponavadi, ko je ob 19.30 že v mižulah.
Nič, moram it, sva sama doma, ker je šel očka na pijačko, da zalijejo dojenčico od prijatelja.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 981
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 38 39 [40]
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 38 39 [40]
Pojdi na:

Anketa

Katero ime vam je všeč?