NinaŠ
|
Joj, kako mi delate skomine, ko vse čvekate o novih vozičkih... ...jaz pa, saj bi ga kupila, vendar ne za ceno, da se bova potem z mojim še pol leta bockala o tem. Pa če dobro pomislim, bi bilo na prvem mestu najbolje najprej kupiti sušilni stroj (pravzaprav bo to nuja, saj nam bo doma zmanjkalo prostora za sušenje cunj), pa jogije ne bi bilo slabo zamenjat,....
Ja Urša, Anžeta smo sedaj dali v vrtec, vendar če se v enem mesecu ne bo "asimiliral" ga bom izpisala, saj mu prvi dnevi, kljub prejšnjemu uvajanju, niso prav nič všeč . No o tem je itak še prezgodaj razmišljat.
Kako bomo potem vsi doma, pa bomo tud že nekako... - s tem se bomo obremenjevali kasneje, ko bo, če bi, do take situacije prišlo.
Punce, a imate imena že kaj izbrana? Jaz imam težavo, da mi za nobeno tako ne "sede", da bi se že odločila zanj, pa še z mojim imava dokaj različen okus. Glede na to, da sem pri Anžetu imela jaz glavno besedo, bi bilo lepo, če bi tokrat prepustila izbiro ...?! to mi pa tud ni čist všeč... se bomo še pogajali. Za ne bo tako težko, ker je cela paleta meni všečnih imen in tud moj ne bo imel tako težkega dela pri izbiri.
LP
|