Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nova med vami z kupom uprašanj 18.9.2006 17:50:57
|
|
|
|
lelaval
|
Sama takšnih in podobnih težav nisem imela, tako, da ti bo katera druga svetovala, jaz pa ti rečem le: DOBRODOŠLA. Bom držala pesti, da vama čim prej uspe.
|
|
RE: nova med vami z kupom uprašanj 18.9.2006 17:54:15
|
|
|
|
tejčika9
|
HVALA ZA DOBRODOŠLICO. SEJ SPREMLAM VAS ŽE DOLGO SAM SE NIKAKOR NISM MOGLA UČLANT (TO JE PA K SE LAJK SPRAV NA RAČUNALNIK ) DONS SM BLA PA TRMASTA K IN MI JE RATAL TKO DA SM ZLO VESLA DA BOM LAHKO V PRIHODNE KLEPETALA Z VAMI
|
|
|
|
RE: nova med vami z kupom uprašanj 18.9.2006 18:45:03
|
|
|
|
cmokec
|
Možno, da je temna kri še kri od posega. Ker temna kri je stara, svetlordeča pa sveža. Drugače pa dobrodošla in srečno naprej.
|
|
RE: nova med vami z kupom uprašanj 18.9.2006 21:27:58
|
|
|
|
NTS
|
Pozdravljena tudi jaz sem med novejšimi članicami, lahko ti samo toliko povem da po vsakem posegu je dobro počakati par mesecev preden se odločita za . Jaz sem zanosila 2 dni pred konizacijo in moj G me je celo nosečnost naročal čisto vsaki teden, če pa karkoli ni dobro slišal ali videl na ultrazvoku pa celo 2x na teden. Ampak na koncu se je vse dobro končalo in naša pikica je prijokala zdrava v moje naročje. Žal pa ni vedno tako. Za moževe plavalce pa eni pravijo da pomagajo arašidi. Probat ni greh. Dobrodošla
|
|
RE: nova med vami z kupom uprašanj 19.9.2006 7:31:15
|
|
|
|
hati
|
Pozdravljena Tejčika9. Lepo da si se nam pridružila. Najprej te opozorim, da piši z malimi tiskanimi črkami. Velike tukaj pomenijo kričanje. Kar se laparoskopije tiče, sem jo imela tudi sama. Jaz sem tudi krvavela tretji dan po operaciji veliko bolj kot prvega. Kri je bila najprej temna, potem pa vedno svetlejša in vedno manj jo je bilo. Ampak vložek je bil potreben še cel teden po operaciji. Sama sem se tudi prestrašila in klicala ginekologa. Takrat mi je rekel, da če ni hujša krvavitev, da je normalno. V primeru da bi dnevno napolnila več kot en vložek, mi je rekel, naj se oglasim pri njem. Pri meni ni bilo potrebe. Je pa res, da sem jaz imela laparoskopijo, tik po menstruaciji. Mogoče si pa ti res dobila menstruacijo in je krvavitev posledica tega. Vidim, da se ti posegi zelo razlikujejo od kraja do kraja. Jaz sem jo imela v Postojni in sem mogla priti, takoj po končani menstruaciji. Ti pa zgleda da po ovulaciji. Ma zanimivo. Želim ti, da čim prej zagledaš magični
|
|
|
|
RE: nova med vami z kupom uprašanj 19.9.2006 9:01:00
|
|
|
|
tejčika9
|
Se opravičujem punce za črke, res nism vedla. Jest sm mela laparo 25 dan ciklusa tko da zdej čakam na . Barva krvi se mi je spremenila,ni več črna, je je pa zlo mal tko da mislm (no ne vem )da še ni . Ne vem, vem sam to da sem vsa zmedena in jezna sama nase, ker nič ne najdejo jest pa ne morm zanost že tri leta in pol. Sem že rahlo obupana. Pa sprašujem se če bom mogla še na histero pa tko. Še enkrat se opravičujem za črke
|
|
|
|
RE: nova med vami z kupom uprašanj 19.9.2006 9:07:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Tejčika, tudi meni so do treh let govorili, da je vse ok in da sem zdrava, tudi O sem imela (dokazano celo z UZ), konzilij sem čakala 1 leto in ker še zmeri ni blo nič, sem kar letela k Rešu, privat, samoplačniško. Pršla sem takoj na vrsto in končno je tudi našu vzrok. V lj G so rabili 3,5 leta in niso nič ugotovili, samo to da je vse ok, Reš pa je v 2 mesecih našu kar 2 resna razloga za najin neuspeh. Ampak se ne dam, rinem naprej, čeprav je zelo malo upanja, sem optimist. Samo verjeti moramo
|
|
|
|
RE: nova med vami z kupom uprašanj 19.9.2006 9:13:12
|
|
|
|
tejčika9
|
Sej zato se sekiram,k neki more bit no haloooo ne more bit vse ok če se ne prime. Najraj bi se kar pojedla. Ne vem zakaj me je dal samo na laparo, k bi me lohk dal na oboje skup pa bli bla mirna zdej. Zdej se kle sprašujem kaj pa če mam kšno pregrado k se je na ultrazvoku ni vidl pa tko. Čist sm zmešana že , zato k z mano v sobi je bla ena k so tri leta govorl po vseh preizkavah da je ok, zdej so pa najdl pregrado. KR NEKI!!!!
|
|
|
|
RE: nova med vami z kupom uprašanj 19.9.2006 9:21:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Tejčika to s eje meni zgodilo, najprej so me dali na laar, poem pa čez pol leta na histero, jaz pa sem takrat tudi histerična ratala, jezna, najraje bi jih poslala ne vem kam vse. Poleg tega mi je še na pregledu reku, joj,saj sme vidu to pregrado na laparo, pa je vseen nisem odstrano, škoda, no pa jo dajmo čez par dni, pridite še enkrat na operacijao. Halooooooooo! Men je bilo grozn, k sem mogla dvakrat pod narkozo, 2x klistir, 2x poležavanje in bolniška, za brez veze. Kot sme rekla, sem se pobrala iz LJG. Ampak naj te pomirim, pregrada nima tolk veze s samo zanositvijo, pregrada je smao ovira za donositev in lahko povzroči splov, če je res velika, drgač pa samo mal več počivaš in ne opravljaš težkih del v nosečnosti. Našim mamam niso oprirali pregrade in so vse zanosile, zato se ne sekiraj tolk glede tega. Bi pa res bilo fajn, da ti odstranijo, ker če boš imel av prihodnjosti težave z donositvijo (ss) pol boš mogla še enkrat pod nož. Lahk pa s eti bo to zgodilo ko meni, da boš šla kaj kmalu pod nož.
|
|
|
|
RE: nova med vami z kupom uprašanj 19.9.2006 9:31:52
|
|
|
|
hati
|
Jaz spadam tudi med tiste z nepojasnjeno neplodnostjo. Naj vam pa povem, da je meni moj ginekolog tudi zatrjeval, da ni strahu za pregrado in da je nimam. No tisti dan ko sem imela laparoskopijo, mi je pred posegom še enkrat naredil UZ. In veste kaj je našel, ja pregrado. Sem bla kar malo slabe volje in sem zahtevala pojasnilo. Je rekel, da če je pregrada manjša, da se je, ko se sluznica začne debelit, ne vidi. In to je bilo v mojem primeru. Vedno mi je delal UZ okrog ovulacije. Takrat pa sem imela še celo malo izcedka od M. No meni so potem naredili hkrati lapro in histero. Ampak minilo je 4 mesece od takrat. Čarobnih pa še kar ni. Punce vam pa priznam, da vsako leto lažje čakam. Pa ne da izgubljam upanje, samo pomirila sem se z mislijo, da obstaja možnost, da nama nikoli ne uspe.
|
|
|
|
RE: nova med vami z kupom uprašanj 19.9.2006 9:37:15
|
|
|
|
tejčika9
|
Sej ne vem če jo mam tko sam razmišlam. Mišek še eno uprašanje mam zate. A k rešu greš lahko samo samoplačniško ali lohk tud na koncesijo k si ne morm prvošt sej zastopš kaj mislm ne, sam mi pa ful mori tale lublanska g.klinika za vsako stvar čakaš par mescov pol pa še na izvide par mescov pol pa za nadalno preizkavo par mescov GROZA
|
|
|
|
RE: nova med vami z kupom uprašanj 19.9.2006 9:42:38
|
|
|
|
tejčika9
|
Hati tud jest to čedalje slabi prenašam res sploh pa te čakalne vrste, sam ne smemo obupat. Men je dr. tud ultrazvok delal okol ovulacije da je videl če jo mam, pa še to par sekund pa je blo, kr nism mogla dojet tok je blo hit
|
|
|
|
RE: nova med vami z kupom uprašanj 19.9.2006 9:44:35
|
|
|
|
Anonimen
|
mislim, da si lahko izbereš reša tudi kot osebnega G in pol ne plačaš, sam ne vem kako je potem s plačevanjem v zvezi z OBMP. Drgač je pri nejmu tako, da Vsak drugi OBMP je na koncesijo, prvi je seveda samoplačniški, drugi zastonj. Bi pa mogla poklicat v ordinacijo in ti sestra vse razloži. Jaz sem namreč šla k njemu že z vsemi preiskavami in izvidi, tako, da smo samo počakali na menstro in že šli v ICSI postpek.
|
|
|
|
RE: nova med vami z kupom uprašanj 19.9.2006 9:45:09
|
|
|
|
tejčika9
|
aja pa še to. A te niso dali naprej recmo na iui al pa kej, kaj pa čakajo?
|
|
|
|
RE: nova med vami z kupom uprašanj 19.9.2006 9:51:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko sva pršla k Rešu sme bila glih pred O in sva mogla tisti dan telovadit in naslednji dan se oglasit spet pri Rešu. Videl je, da so plavalci priplavali na pravo mesto in da so zelo aktivni, zato IUI ni bilo potrebno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?