Anonimen -> RE: nova med vami z kupom uprašanj (19.9.2006 9:21:15)
|
Tejčika to s eje meni zgodilo, najprej so me dali na laar, poem pa čez pol leta na histero, jaz pa sem takrat tudi histerična ratala, jezna, najraje bi jih poslala ne vem kam vse. Poleg tega mi je še na pregledu reku, joj,saj sme vidu to pregrado na laparo, pa je vseen nisem odstrano, škoda, no pa jo dajmo čez par dni, pridite še enkrat na operacijao. Halooooooooo! Men je bilo grozn, k sem mogla dvakrat pod narkozo, 2x klistir, 2x poležavanje in bolniška, za brez veze. Kot sme rekla, sem se pobrala iz LJG. Ampak naj te pomirim, pregrada nima tolk veze s samo zanositvijo, pregrada je smao ovira za donositev in lahko povzroči splov, če je res velika, drgač pa samo mal več počivaš in ne opravljaš težkih del v nosečnosti. Našim mamam niso oprirali pregrade in so vse zanosile, zato se ne sekiraj tolk glede tega. Bi pa res bilo fajn, da ti odstranijo, ker če boš imel av prihodnjosti težave z donositvijo (ss) pol boš mogla še enkrat pod nož. Lahk pa s eti bo to zgodilo ko meni, da boš šla kaj kmalu pod nož.
|
|
|
|