|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nova, pa kar takoj problemi:)
9.8.2007 11:52:47   
hruškamango
živjo.
naj vas tudi jaz lepo pozdravim. na forumu sem nova, vendar pa vas že kar nekaj časa prebiram. najprej naj se zahvalim za vse nasvete in prijaznost, ki jo tako nesebično delite. s tem ste dosti pomagale tudi meni. je nešteto stvari, ki so mi sedaj bolj jasne in mnogo stvari, ki jih zdaj poznam čisto na novo, stvari, za katere prej še vedela nisem.
upam, da me sprejmete medse, in da vam bom lahko tudi sama pomagala s kakšnim pametnim nasvetom. (da se vam malce oddolžim:)

sedaj pa k mojemu problemu. moje menstruacije so že približno deset let čisto točne. kot urca, na 28 dni. razen krčev in bolečin v prvih dneh menstruacije nikoli nisem imela problemov. (to pač boli in sem se s tem sprijaznila). kontracepcijskih tablet nikoli v življenju nisem jemala in jih tudi ne nameravam. imam krasnega partnerja, s katerim prakticirava metodo umika. (pa ni krasen samo zaradi tega, malce čudno sem tole napisala...:) če bi se slučajno zgodilo da zanosim, bi bila oba čisto preč. (od veselja, da se razume...) sem študentka, on pa ima redno službo.
včeraj sem po dvanajstih dneh od zadnje menstruacije prvič v svojem življenju opazila rahlo krvavitev (sluz)rožnato rjave barve. bila je čisto majhna in je kar takoj prenehala. še pol ure ni trajala. ker me je zaskrbelo sem takoj prižgala računalnik in se malce razgledala po mnenjih. spoznala sem ovulacijsko krvavitev(prej nikoli slišala),skrbi me, da je to to, čeprav me čudi, da je prišla prvič v desetih letih. vem za vgnezditveno krvavitev.(vendar so mnenja tako različna-redko kdo jo dobi. navadno jo dobijo pred menstruacijio-do moje je še 14 dni). in sedaj ne vem, kje sem...
če se je kateri od vas uspelo prebiti skozi moj post bi bila zelo zelo hvaležna za mnenje.

želim vam veliko sreče in veliko pluskov, takrat, ko si jih želite ugledati.
pošiljam sonce in veliko prijaznih besed ter toplih objemčkov.
lep dan.
hruškamango

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nova, pa kar takoj problemi:)
9.8.2007 12:01:42   
Saša27
Kot prvo dobrodošla na naš forum.
Jaz ti priporočam, da se pomiriš in vse kar ti preostane je, da počakaš na prvi dan izostale M, takrat naredi test pa boš videla.

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu hruškamango)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.8.2007 12:03:12   
Anonimen
Tole si pa zelo, zelo lepo napisala. Dobrodošla med nami, vedi, da te bomo z veseljem sprejele.

Glede krvavitve pa: Jaz sem imela vgnezditveno na 25 dan, menstruacijo imam pa na nekje 33 dni.
Potem pa sem na žalost imela SS v 6 oz. 7 tednu.

SREČNO!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
9.8.2007 12:24:26   
pikica36
pozdravljena in dobrodošla!
nikar si ne beli glave ob teh izcedkih, vsaki (nekaterim prav pogosto)se kdaj pa kdaj pojavi kak rjav ali krvav izcedek sredi ciklusa (lahko je ovulacija, proti koncu ciklusa lahko vgnezditvena...ali pa nič od tega..??)
tako da brez prevelikih skrbi, če pa menstruacije ne bo takrat kobi morala priti pa le naredi test in poročaj veselo novičko.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.8.2007 13:12:00   
Anonimen
S temi izcedki si kar vse belimo laseuser posted image , niso nič čudnega, cikli se spreminjajo, včasih jih tako doživiš, včasih bolj boleče, včasih manj, včasih tak izcedek, včasih drugačen, vse je normalno, vse je možno, dokler ni izostanka M in dokler ni na testu pluska, je res vse možno, lahko si noseča, lahko je samo PMS, lahko ti samo hormoni nagajajo. Ko bi le kdo vedel, kaj se pred tem dogaja, bi bil že bogatašuser posted image

(odgovor članu pikica36)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.8.2007 13:29:16   
hruškamango
joj,
sem ful vesela vaših odgovorov.
sej verjetno bodo res hormoni... skrbelo me je samo to, ker se mi je tole res zgodilo prvič v življenju.
ma, je pa res, da je vse enkrat prvič:)

hvala za prijaznost in nasvete.
lep dan.
hruškamango

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.8.2007 13:32:52   
hruškamango
aha, še nekej.
sem vesela, da ste se prebile čez post. vidim, da ste super vztrajne punce tukej. (to je kompliment, ker se mi to zdi ena lepa lastnost, ki mi je dostikrat zmanjka:)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
9.8.2007 14:26:23   
Anonimen
Hruškamango, kar pogumno naprej!
Vedi, da smo s tabo na poti do user posted image , nisi sama!

Srečno in da čimprej zagledašuser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 8
9.8.2007 16:35:29   
Pat74
Dobrodošla med nami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.8.2007 18:09:19   
Lupita
Še pozdravček od mene. Izcedki pa... Po mojem ni nič posebnega, držim pa pesti za user posted image user posted image !!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.8.2007 8:47:10   
Katja 271
hruškamango (hihi, luškan nick), da te najprej pozdravim še jaz in ti zaželim dobrodošlico!

Kot drugo pa naj te še potolažim - meni se te vmesne krvavitve (od O do M) pojavljajo že približno 3 leta in G ni nikoli zganjala panike okoli tega. Meni je razložila tako, da so jajčniki in ostala rodila pač organi, kjer se skozi cel ciklus nekaj dogaja in tako pride tudi do kakšne krvavitve. No, menda že ve. Kar je pa bistveno - po treh poiskusih sem zanosila. Torej brez težav. Lahko pa omeniš na prvem pregledu to krvavitev še ginekologu.

Pa prijetno čvekanje še naprej!

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.8.2007 9:24:37   
Nasy
Pozdravljena med nami! Upam, da ne bo nič resnega, pa saj so ti ostale že vse povedale. Morda le omeni G pri naslednjem pregledu.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.8.2007 16:08:25   
lindy
No jest sem tud včeri delala test in mi je pokazal pozitivno, imam pa že ene tri dni ta rjav izcedek in sem včeri mislila, da ga je že konec, pa se je danes spet pojavil, trebuh pa me boli kot bi dobila menstr., me je kr mal strah kva je zdej to!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.8.2007 17:49:13   
zarjica
lindy, pri meni je bilo čist isto. Po 8 dneh rahlega rjavega izcedka sem šla k G, pa mi je dal tablete Dabroston. Potem je po 2 dneh bilo vse OK. Žal pa se je moja pravljica končala čez 9 tednov, kljub Dabrostonu. Hočem rečt to: verjetno bo vse OK, če pa misli iti kaj narobe, pa bo itak šlo (če ješ tablete, ležiš,....karkoli). Ponavadi pa rahli izcedek v začetku nosečnosti ne pomeni nič nenavadnega, pa tudi zmerne bolečine so normalne. Naj bo pri tebi vse dobro!!! 

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.8.2007 19:20:03   
enkratna
Zivjo "nova"! Se ena nova tukaj :)
Ti ne bom nic pomagala, samo lahko recem, da sem (ja, kljub 34-letom) se dokaj neuka, saj sem tudi sama letos prvic na urgentnem ginekoloskem pregledu, kamor so me prepeljali tako rekoc sredi predavanja v tujini, slisala za ovulacijsko krvavitev (uf, kako dolg stavek!). Jaz pa panika totalna, saj se mi je to zgodilo 1 mesec pred HSC in LPR posegom, in sem ze videla ciste in polipe sesute in da nikol vec ne bom mogla imeti otrok... skratka, ja, prevec akcijskih filmov gledam :)
Ginekologinja je omenjala stres, napor, napetost in "se zgodi, ni razloga za paniko" (po tistem, ko je z UZ preverila, da ne gre za izvenmaternicno nosecnost).
Sicer pa imam tudi redno menstruacijo na 26-28 dni, razen kadar je zamujalo zaradi zanositev, ki niso zal (p)ostale nosecnost :(.

Skratka, nisem napisala nic koristnega - sem se pa nasmehnila tvojemu hudomusnemu in toplemu pisanju. user posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.8.2007 14:10:40   
hruškamango
najprej hvala za vse lepe želje in prijazne besede. sem kr bolj pomirjena.
lindy: upam da pri tebi vse poteka ok. držim pesti.
enkratna: ma, ja, vse je enkrat prvič in dokler živimo se učimo. sam da nam ni dolgčas:)
hvala za vso vspodbudo, pa tudi zate držim pesti in mislim nate. (ja, mam veliko časa, lahko mislim na ogromno stvari naenkrat:)

pozitivne misli pa pošiljam vsem. (ne morejo škodit:)

en čeden ponedeljek želi
hruškamango

p.s. ponedeljki do ful fajn za to, da vas vaš dragi spravi v dobro voljo. jst že ves čas razmišljam, s čim bi me razvajal, ko pride domov:)
mam ful idej in časa...

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.8.2007 14:19:50   
malamalinca
O, dobrodošla tu med nami, ti držim pesti, da se ti želja čimprej uresniči.

Neposredna povezava do sporočila: 17
13.8.2007 14:21:38   
orhideja75
ja tudi jaz te lepo pozdravljam in naj ti omenim, da se ta karvavitev tudi meni kdaj pa kdaj pojavi. se mi je tudi letos med dopustom, ko sem mislila, pa ne, da sem že dobila menstr. in s tem konec kopanja. pa je potem kar minilo.
pravijo, da tudi klima vpliva na to.
ne skrbi. tudi meni je moja G rekla, da je nekaj čisto normalnega. enim se nikoli ne pojavi, drugim večkrat,...
pa še naprej en lep dan...
a si že kej probala test nosečnosti? me prav zanima kako se bo razpletlo. javi, če zagledaš user posted image ali user posted image . držim pesti in, da uresničiš svoje želje. pa če imaš veliko časa, ti bo tale user posted image prav zapolnil dneve. dneve veselja, ki jih prinašajo otročki....

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?