hruškamango -> nova, pa kar takoj problemi:) (9.8.2007 11:52:47)
|
živjo. naj vas tudi jaz lepo pozdravim. na forumu sem nova, vendar pa vas že kar nekaj časa prebiram. najprej naj se zahvalim za vse nasvete in prijaznost, ki jo tako nesebično delite. s tem ste dosti pomagale tudi meni. je nešteto stvari, ki so mi sedaj bolj jasne in mnogo stvari, ki jih zdaj poznam čisto na novo, stvari, za katere prej še vedela nisem. upam, da me sprejmete medse, in da vam bom lahko tudi sama pomagala s kakšnim pametnim nasvetom. (da se vam malce oddolžim:) sedaj pa k mojemu problemu. moje menstruacije so že približno deset let čisto točne. kot urca, na 28 dni. razen krčev in bolečin v prvih dneh menstruacije nikoli nisem imela problemov. (to pač boli in sem se s tem sprijaznila). kontracepcijskih tablet nikoli v življenju nisem jemala in jih tudi ne nameravam. imam krasnega partnerja, s katerim prakticirava metodo umika. (pa ni krasen samo zaradi tega, malce čudno sem tole napisala...:) če bi se slučajno zgodilo da zanosim, bi bila oba čisto preč. (od veselja, da se razume...) sem študentka, on pa ima redno službo. včeraj sem po dvanajstih dneh od zadnje menstruacije prvič v svojem življenju opazila rahlo krvavitev (sluz)rožnato rjave barve. bila je čisto majhna in je kar takoj prenehala. še pol ure ni trajala. ker me je zaskrbelo sem takoj prižgala računalnik in se malce razgledala po mnenjih. spoznala sem ovulacijsko krvavitev(prej nikoli slišala),skrbi me, da je to to, čeprav me čudi, da je prišla prvič v desetih letih. vem za vgnezditveno krvavitev.(vendar so mnenja tako različna-redko kdo jo dobi. navadno jo dobijo pred menstruacijio-do moje je še 14 dni). in sedaj ne vem, kje sem... če se je kateri od vas uspelo prebiti skozi moj post bi bila zelo zelo hvaležna za mnenje. želim vam veliko sreče in veliko pluskov, takrat, ko si jih želite ugledati. pošiljam sonce in veliko prijaznih besed ter toplih objemčkov. lep dan. hruškamango
|
|
|
|