|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosim zelo nizko
10.8.2008 13:19:47   
pikapoka2
Pozdravljene!

Kakšna izkušnja, nasvet s stani tistih ki ste nosile nizko, bi mi prišel zelo prav...
Ste bile na bolniški, morda celo v bolnici...
Razplet...user posted image

Noseča sem 20 tednov in do zdaj skoraj nič problemov, slabosti nobenih, počutje zelo, zelo dobro, nič bolečin...
v glavnem vse bp, potem pa pregled pri G in njegov zaskrbljen pogled in besede...
skoraj nisem mogla verjet...

S tem nisem seznanjena, zato me zanimajo vaše izkušnje.

hvala vam!   user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosim zelo nizko
10.8.2008 13:51:58   
gold fish
pozdravljena,

...... sem med tistimi, ki nizko nosim....zdaj če je zelo nizko ne vem....otrok je že od vsega začetka čisto spodaj ....tudi jaz nimam nekih problemov razen tega, da pač user posted image  vedno bolj pritiska navzdol.... občutek nenehnega tiščanja na wc....., sedaj proti koncu na medenico in sramne kosti..

Nasvet zdravnika...počivanje, po možnosti s podloženo medenico...   Nas je sedaj kar nekaj, ki imamo rok septembra in nizko nosimo in je vsem najbolj pomagalo ležanje..... otroček zleze malo bolj gor.....

Glede bolniške ti ne vem povedat...je čisto odvisno kako resno je stanje......pa kako se gin. oz. os. zdravnik odločita....     Me vse smo bile od začetka na bolniški, ampak iz drugih razlogov.......

Vso srečo....

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.8.2008 16:12:03   
glen
Prijateljica je nosila zelo zelo nizko.
Vem samo da ni smela po stopnicah hodit(živijo pa v 5 štuku bloka brez dvigala)user posted image ,na bolniški je bila od cca. 20 ted naprej,čimveč počivat je mogla,nič dvigat in je blo vse o.k.
Zdaj ima doma skoraj dve leti staro user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.8.2008 16:44:10   
clara23
Jaz sem nosila nizko v 1/3 nosečnosti, pa mi je g vedno govorila da se vse skupaj do 20. tedna še lahko dvigne..no, pa se je resuser posted image . Od 35. tedna naprej pa se je otroček zopet pomaknil čisto nizko, ampak zaenkrat nimam težav (sem v 38. tednu).

Lp

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.8.2008 17:18:35   
Katjusa
jst sem mela nisko to so ugotovili koli 14 tedna ko sem mela krvavitev potem sem imela pa počivanje čim manj hoje po stopnicah čim manj vožnje z avtomobilom, nič sexa...... pač pazit se je treba in mal več počivat meni je G reku da se v večini primerov dvigne do 28 tedna in meni se je tak da je blo potem malo lažje oz mal manj me je blo strah in sem lažje dihala.... me je pa celo nosečnost zelo bolelo spodaj in mi je ful dol tiščalo težko sem sedela.....
držim pesti da s eti dvigne in kr brez panike samo počivaj in bo vse OKuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.8.2008 23:08:30   
Anonimen
Dokler je MV zaprt ni potrebno počivanje ali kaj pdobnega.
ker nizko nošenje ne pomeni nič

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.8.2008 8:54:31   
aluš
Jaz sem v obeh nosečnostih nosila nizko. V drugi še bolj, ker baje izak še od prve ostane vse bolj spodaj.

V prvi nosečnosti nisem imela kakšnih posebnih problemov, delala sem do konca sedmega meseca, potem sem koristila dopust 1 mesec, nato porodniško.

Pri drugi nosečnosti pa  ginekologinja na UZ morfologije (cac 20 teden) določenih delov telesa otroka sploh ni mogla najdit, ker so bili tako nizko. Sledila je bolniška, navodilo: počivati na hrbtu s podločenimi nogami (blazina), da se bo dete mal dvignilo. Pa nič vzdigovat kar tekhta več kot 5 kg. Je rekla, da kljub temu, da je MV zaprt in OK, lahko pride do prezgodnjega poroda. Tako, da tiste, ki pišete, da če samo nosiš nizko, da ni panike, ne vem, pri meni je bilo drugač. Po 14 dnevih se je otroček res malo dvignil. V bolniški sem bila do konca nosečnosti. Ker sem imela res  tam od sredine 4 meseca naprej bolečine v predelu trebuha. V bistvu, kakor sem premalo ležala, me je začelo vse bolet (ves trebuh) in sem bila primorana ležat. No zadnih 14 dni pred porodom sem preživela v bolnici zaradi prenizke teže dojenčke oz. zastoja v rasti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.8.2008 11:06:42   
blanka1
ojla tud jaz nosim zelo nizko, na morfologiji so mi povedali da lezi otrok zelo nisko sedaj sem v 33t in nosim se bolj nizko. G je rekla da ne smem nic tezkega dvigovat ker lahko pride do pokanja zilic in s tem potem do prehitrega poroda. Tako da tiste ki govorite da to ni to nic takega -mislim da je kar problem ce pride do zapletov prezgodnjega poroda po nepotrebnem. sem zaradi tega in se drugih stvari na bolniskem.

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?