patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi IZVIRNO SPOROČILO: Radenska_ Ja, vem da ne :) Se pa popolnoma strinjam z nyna84. Točno to sem v bistvu želela povedat...Če ne v penziji, pa recimo z raznimi zdravstvenimi težavami, ko bo otrok imel vnuke boš lezla proti 70...Se pravi ko bi moral uživat življenje, se osamosvajat, bo verjetno moral prevzet skrb za svoej ostarele starše. Jaz tukaj tudi bolj gledam prihodnost, ne nadaljnih 10 let, ko bo še energija (recimo - spet odvisno od človeka). Jaz upam da mi bo uspelo imet še kakšnega do 30., če se zanj odločim, kaj kasneje pa se ne bi več špilala. Ah ja... če bi na to gledali, mnogo parov sploh ne bi imelo otrok, glede na to, da se je starostna meja že za prvega strašno povečala, kamoli za drugega. iz mnogo razlogov. al ni blo pravega partnerja, ali težave s plodnostjo, itd. itd. Sicer pa, mogoče bom koga zdaj vrgla na obrate, ampak jaz sem moji polnoletni hčeri (no ja, čez 4 mesece bo), že povedala in tudi takoj podpišem! Ko enkrat ne bom mogla več zase skrbeti, ne želim, da sem ji breme. In na tem delam že danes, tako finančno, kot psihično! Saj ne rečem, tudi jaz skrbim za svojo mamo, ki je hudo bolna, ampak ona si da raje noge odrezat, kot it v dom! Veš kaj hočem povedat? Generacije se spreminjamo. Naše mame in tatkoti še vedno v otrocih vidijo otroke, kako bodo skrbeli za njih, jaz pa več ne!! jaz ne želim njenega življenja spremenit v skrb za ostarele tastare. o ne, ni šans! tko da, taki izgovori, češ koliko bo star, ko bodo tastari stari, pa kako bo moral (zakaj že moral?) skrbet za starše, je krneki. pa brez zamere Podpis.