Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nosečnost pri 40 tih 20.1.2014 21:00:30
|
|
|
|
Izabelina
|
patrino ne rabiš se podpisat... boh ne dej, rabiš pa razumet (oziroma lepo bi blo) in js lahko zate popolnoma isto rečem! Da zgleda, da ne razumeš več stvari... BiserVal, želim vama, da se odločita v vajino dobro in predvsem v dobro potencialnega otroka, pa kakor koli to že bo! Js se pa umikam vn iz teme, ker očistno tako nerazumljivo pišem, da me noben ne zastop pa se mi ne da zgubljat živcev, kar mam dovolj stresa drugje...
|
|
RE: nosečnost pri 40 tih 20.1.2014 21:23:25
|
|
|
|
patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina patrino ne rabiš se podpisat... boh ne dej, rabiš pa razumet (oziroma lepo bi blo) in js lahko zate popolnoma isto rečem! Da zgleda, da ne razumeš več stvari... BiserVal, želim vama, da se odločita v vajino dobro in predvsem v dobro potencialnega otroka, pa kakor koli to že bo! Js se pa umikam vn iz teme, ker očistno tako nerazumljivo pišem, da me noben ne zastop pa se mi ne da zgubljat živcev, kar mam dovolj stresa drugje... ok, ok....ne bežat. grem jaz dol. Grem eno dobro knjigo brat ti pa kar gor ostani- te ne bom več jezila
|
|
RE: nosečnost pri 40 tih 20.1.2014 22:58:47
|
|
|
|
HHH
|
Nisem brala cele teme, glede na dolžino pa sklepam, da je debata burna. Nikakor ne mislim, da je pri 40ih prepozno za otroke. Če je želja, zdravje in možnost, ne vidim razloga zakaj ne.
|
|
|
|
RE: nosečnost pri 40 tih 21.1.2014 9:20:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidim precej žensk pri 40 letih ki se počutijo in govorijo ko da so že ne vem kok stare ...druge pa pri 40 letih z dojenčkom kar cvetijo ....Če tvoj mož (blizu 40) se počuti star pa ga zamenjaj (hec)
|
|
|
|
RE: nosečnost pri 40 tih 3.3.2014 15:36:34
|
|
|
|
jabuk
|
Kolegica je stara 25let in njo je mama rodila pri 40ih letih. Kot pozitivna stran bi dodala, da sta sedaj starša v penziji in ji lahko finančo vedno pomagata (brez problemov sta ji plača študij) in ni skrbi glede izgube službe. Kot negativno stvar bi pa dodala to, da sta starša že stara in tudi imata s starostjo povezane probleme (starost 65 in 70) in da mora ona zdravstevno za njiju skrbeti, kar je kar veliko breme za 25letno študentko. Ona se zaveda, da lahko izgubi oba starša do svojega 40-ga leta.
|
|
|
|
RE: nosečnost pri 40 tih 3.3.2014 19:15:01
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina moje mnenje je, da je treba met otroke, ko si mlad... Tudi moje , jaz bi jih imela pri 21-ih, če bi lahko izbirala idealno. Nosečnost pri 40 - ih? Raje ne kot ja, ampak ja, če: želja, podpora v družini (bratje, sestre, sorodniki), relativno zdravje, urejeno materialno.
|
|
RE: nosečnost pri 40 tih 4.3.2014 9:17:00
|
|
|
|
mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina moje mnenje je, da je treba met otroke, ko si mlad... Tudi moje , jaz bi jih imela pri 21-ih, če bi lahko izbirala idealno. Nosečnost pri 40 - ih? Raje ne kot ja, ampak ja, če: želja, podpora v družini (bratje, sestre, sorodniki), relativno zdravje, urejeno materialno. vse lepo in prav, a če najdeš tapravega šele, ko si že 32, jih ne moreš imeti mlad Drugače sem tudi sama mnenja, da moraš imeti otroke mlad, a vsaki to ni dano. Zato se mi zdi zelo neodgovorno od nekaterih mamic, ki pametujejo v tej smeri in niso pripravljene pomisliti na črne scenarije.
|
|
|
|
RE: nosečnost pri 40 tih 4.3.2014 17:32:58
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina moje mnenje je, da je treba met otroke, ko si mlad... Tudi moje , jaz bi jih imela pri 21-ih, če bi lahko izbirala idealno. Nosečnost pri 40 - ih? Raje ne kot ja, ampak ja, če: želja, podpora v družini (bratje, sestre, sorodniki), relativno zdravje, urejeno materialno. vse lepo in prav, a če najdeš tapravega šele, ko si že 32, jih ne moreš imeti mlad Drugače sem tudi sama mnenja, da moraš imeti otroke mlad, a vsaki to ni dano. Zato se mi zdi zelo neodgovorno od nekaterih mamic, ki pametujejo v tej smeri in niso pripravljene pomisliti na črne scenarije. Saj pravim - če bi lahko ....
|
IVF spollarci22Ali ste po ivf postopku rodile punčko ali fantka?punčko (
53%)
fantka (
47%)
Število vseh glasov: 123Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!