|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost po konizaciji
5.1.2005 11:54:19   
lelaval
:)
Ojla punce!
Zanima me, če je katera od vas imela konizacijo in po tem zanosila. Jaz sem jo namreč imela 2 leti nazaj (27.1.2005 bo točno dve leti), ker sem imela na materničnem vratu rakaste celice. G mi je povedal, da proti koncu nosečnosti bom vsekakor imela več težav, kajti imam krajši maternični vrat in pač ne more opravljati svoje funkcije tako kot bi jo naj, kar pa pomeni, da bom morala več počivat. Zraven tega imam še ta problem, da imam od prejšnje nosečnosti povešeno maternico (nosim ful nizko) in zaradi tega skupaj sem že zdaj na bolniški - 17t.

Lep pozdrav in uživajte še naprej v svoji nosečnosti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nosečnost po konizaciji
6.1.2005 0:11:04   
Scubi
halo!

Najprej vse lepo pozdravljam, javljam se prvič, prej sem le "črpala" vaše nasvete. Zdej pa mislim, da lahko tudi jaz malo pomagam...
Sem v 40. tednu in komaj čakam na popadke in porod, pa se še kar nič ne dogaja. Imela sem konizacijo 1999. leta, in sem celo nosečnost letala naokoli, čeprav sem bila zaradi pogojev službe na bolniški že kar kmalu. Nimam nobenih težav zaradi konizacije, nobene "cerklaže" nisem imela ali kaj podobnega. Res pa je, da jaz bolj visoko nosim malega in mi ne pritiska dol. Je pa rekel moj g., da konizacija sama po sebi nima kaj dosti veze, tako da če je vse ostalo v redu, bo tudi maternični vrat zdržal. Nič ne skrbi, bodo že na pregledih sproti ugotavljali, če bo treba kej več počivat. Kar uživaj, pa ne skrbi!:metulj:

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nosečnost po konizaciji
6.1.2005 11:30:17   
vicky77
Hojla!
Jaz sem imela konizacijo oktobra l.2003,zdaj pa sem :nosecka: že 26 tednov in nimam nobenih posebnih težav,:duda: nosim v križu,pa je z materničnim vratom zaenkrat vse v redu,sem pa v 11.tednu krvavela,diagnoza grozeči splav,ampak je bilo po tistem vse ok.Sem pa v staležu zaradi delovnih razmer.
Ginekolog mi je rekel,da lahko zanosim že po dveh mesecih po konizaciji.

LP,Vicky

Pa lepo nosečnost ti želim!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......