nosečnost po konizaciji (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

lelaval -> nosečnost po konizaciji (5.1.2005 11:54:19)

:)
Ojla punce!
Zanima me, če je katera od vas imela konizacijo in po tem zanosila. Jaz sem jo namreč imela 2 leti nazaj (27.1.2005 bo točno dve leti), ker sem imela na materničnem vratu rakaste celice. G mi je povedal, da proti koncu nosečnosti bom vsekakor imela več težav, kajti imam krajši maternični vrat in pač ne more opravljati svoje funkcije tako kot bi jo naj, kar pa pomeni, da bom morala več počivat. Zraven tega imam še ta problem, da imam od prejšnje nosečnosti povešeno maternico (nosim ful nizko) in zaradi tega skupaj sem že zdaj na bolniški - 17t.

Lep pozdrav in uživajte še naprej v svoji nosečnosti.

Scubi -> nosečnost po konizaciji (6.1.2005 0:11:04)

halo!

Najprej vse lepo pozdravljam, javljam se prvič, prej sem le "črpala" vaše nasvete. Zdej pa mislim, da lahko tudi jaz malo pomagam...
Sem v 40. tednu in komaj čakam na popadke in porod, pa se še kar nič ne dogaja. Imela sem konizacijo 1999. leta, in sem celo nosečnost letala naokoli, čeprav sem bila zaradi pogojev službe na bolniški že kar kmalu. Nimam nobenih težav zaradi konizacije, nobene "cerklaže" nisem imela ali kaj podobnega. Res pa je, da jaz bolj visoko nosim malega in mi ne pritiska dol. Je pa rekel moj g., da konizacija sama po sebi nima kaj dosti veze, tako da če je vse ostalo v redu, bo tudi maternični vrat zdržal. Nič ne skrbi, bodo že na pregledih sproti ugotavljali, če bo treba kej več počivat. Kar uživaj, pa ne skrbi!:metulj:

vicky77 -> nosečnost po konizaciji (6.1.2005 11:30:17)

Hojla!
Jaz sem imela konizacijo oktobra l.2003,zdaj pa sem :nosecka: že 26 tednov in nimam nobenih posebnih težav,:duda: nosim v križu,pa je z materničnim vratom zaenkrat vse v redu,sem pa v 11.tednu krvavela,diagnoza grozeči splav,ampak je bilo po tistem vse ok.Sem pa v staležu zaradi delovnih razmer.
Ginekolog mi je rekel,da lahko zanosim že po dveh mesecih po konizaciji.

LP,Vicky

Pa lepo nosečnost ti želim!

Stran: [1]