|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost in prehlad
14.1.2011 12:16:54   
mariy
lp,
Sem noseča in me zanima, če mi lahko katera svetuje kaj lahko vzamem proti prehladu, ker si resnično ničesar ne upam razen limone in čaja.
Pri prvi nosečnosti nisem imela takšnih problemom, saj sem bila cel čas zdrava, sedaj pa se me loteva nekakšen prehlad in me zanima kaj je katera vzela če je bila prehlajena?
Za pomoč in nasvet se vam že vnaprej zahvaljujem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost in prehlad
14.1.2011 12:19:40   
benika
Lekadol.

(odgovor članu mariy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.1.2011 12:20:56   
lananai
Kaj pa ponavadi vzameš za prehlad? Jst nikoli nič od zdravil. Pijem čaj z medom in limono, si zmešam med in limono v kozarcu in popijem, smrekove vršičke, propolis na žlici sladkorja. To je pa itak vse naravno. Če pa te boli grlo, lahko vzameš Granobil.

(odgovor članu mariy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.1.2011 12:46:36   
mariy
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Kaj pa ponavadi vzameš za prehlad? Jst nikoli nič od zdravil. Pijem čaj z medom in limono, si zmešam med in limono v kozarcu in popijem, smrekove vršičke, propolis na žlici sladkorja. To je pa itak vse naravno. Če pa te boli grlo, lahko vzameš Granobil.

Ja imamo tud pri nas vršičke, bezo, med to vse uporabljamo, vendar pa me je najbolj zanimalo to za grlo(joj se opravičujem bi že lahko takoj direk napisala), ker me boli in imam nahod, pa se bojim da bi se iz tega razvilo kaj več.
Namreč sem v lekarni kupila pršilo za nos, ki se imenuje NASIC za otroke, ker je tamalemu kar lilo iz njega in mu je zelo pomagalo, vendar pa piše v navodilah da ga nosečnica ne smejo uporabljati, ker ni dovolj podatkov o njegovih učinkih na plod.

punce hvala

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2011 13:18:07   
lananai
Ja, pa kake inhalacije tudi lahko probaš.

(odgovor članu mariy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.1.2011 13:49:56   
mariy
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Ja, pa kake inhalacije tudi lahko probaš.

hvala, na to se pa res nisem niti spolnala, res ste super

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.1.2011 16:18:39   
hubi
Komot vzameš Lekadol.

(odgovor članu mariy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.1.2011 22:45:57   
anity_1
Za grlo je zelo dober Granobil, kot je že ena napisala. In pa inhalacije mete.. Ima takšen mentolov volnj in je super. Ali pa grgranje čaja mete ali pa žajblja (za žajbelj pa ne vem, če se lahko uporablja v nosečnosti..)

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.1.2011 22:46:35   
anity_1
Pozabila pa sem seveda veliko čaja in meda..

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.1.2011 17:56:17   
mariy
O punce res ste super, morem vam povedat, da se moje zdravje vidno izboljšujeuser posted image , ker tale inhalacijauser posted image mi je res ful pomagala in granobil.
Res hvala vam res ste super

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?