nosečnost in prehlad (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

mariy -> nosečnost in prehlad (14.1.2011 12:16:54)

lp,
Sem noseča in me zanima, če mi lahko katera svetuje kaj lahko vzamem proti prehladu, ker si resnično ničesar ne upam razen limone in čaja.
Pri prvi nosečnosti nisem imela takšnih problemom, saj sem bila cel čas zdrava, sedaj pa se me loteva nekakšen prehlad in me zanima kaj je katera vzela če je bila prehlajena?
Za pomoč in nasvet se vam že vnaprej zahvaljujem!

benika -> RE: nosečnost in prehlad (14.1.2011 12:19:40)

Lekadol.

lananai -> RE: nosečnost in prehlad (14.1.2011 12:20:56)

Kaj pa ponavadi vzameš za prehlad? Jst nikoli nič od zdravil. Pijem čaj z medom in limono, si zmešam med in limono v kozarcu in popijem, smrekove vršičke, propolis na žlici sladkorja. To je pa itak vse naravno. Če pa te boli grlo, lahko vzameš Granobil.

mariy -> RE: nosečnost in prehlad (14.1.2011 12:46:36)

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Kaj pa ponavadi vzameš za prehlad? Jst nikoli nič od zdravil. Pijem čaj z medom in limono, si zmešam med in limono v kozarcu in popijem, smrekove vršičke, propolis na žlici sladkorja. To je pa itak vse naravno. Če pa te boli grlo, lahko vzameš Granobil.

Ja imamo tud pri nas vršičke, bezo, med to vse uporabljamo, vendar pa me je najbolj zanimalo to za grlo(joj se opravičujem bi že lahko takoj direk napisala), ker me boli in imam nahod, pa se bojim da bi se iz tega razvilo kaj več.
Namreč sem v lekarni kupila pršilo za nos, ki se imenuje NASIC za otroke, ker je tamalemu kar lilo iz njega in mu je zelo pomagalo, vendar pa piše v navodilah da ga nosečnica ne smejo uporabljati, ker ni dovolj podatkov o njegovih učinkih na plod.

punce hvala

lananai -> RE: nosečnost in prehlad (14.1.2011 13:18:07)

Ja, pa kake inhalacije tudi lahko probaš.

mariy -> RE: nosečnost in prehlad (14.1.2011 13:49:56)

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Ja, pa kake inhalacije tudi lahko probaš.

hvala, na to se pa res nisem niti spolnala, res ste super

hubi -> RE: nosečnost in prehlad (14.1.2011 16:18:39)

Komot vzameš Lekadol.

anity_1 -> RE: nosečnost in prehlad (14.1.2011 22:45:57)

Za grlo je zelo dober Granobil, kot je že ena napisala. In pa inhalacije mete.. Ima takšen mentolov volnj in je super. Ali pa grgranje čaja mete ali pa žajblja (za žajbelj pa ne vem, če se lahko uporablja v nosečnosti..)

anity_1 -> RE: nosečnost in prehlad (14.1.2011 22:46:35)

Pozabila pa sem seveda veliko čaja in meda..

mariy -> RE: nosečnost in prehlad (15.1.2011 17:56:17)

O punce res ste super, morem vam povedat, da se moje zdravje vidno izboljšuje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], ker tale inhalacija[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image] mi je res ful pomagala in granobil.
Res hvala vam res ste super

Stran: [1]