|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost in operacija
14.4.2010 10:19:01   
tasika12
Pozdravljene,

prosila bi vas za mnenja, če je imela katero podobno situacijo in kako jo je rešila.
Po enem ss v lanskem letu sem trenutno v 6 tednu.  Sem pa v skrbeh ker sem dobila iz UKC ja obvestilo da sem pršla na vrsto za operativni poseg - odstranitev lipoma.  Sedaj  pa me zanima če je to varno odstranit v nosečnosti, ali raje počakat še kakšno leto ali ne.
Sicer se bom pogovorila še z osebno zdravnico in ginekologinjo ampak, prosim tudi za vaša mnenja.

Hvala, Tašika.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost in operacija
14.4.2010 10:57:10   
novakatja
Kje pa je lipom?
Če ni ogormen, potem dobiš samo lokalno protibolečinsko inejkcijo in ga izluščijo.
Če te skrbi injekcija, pa po moje lahko mirno počakaš.

Moja kolegica je imela na obrazu take večje baradavice, ki so jih jih v nosečnosti brez problema odrezali z lokalno anestezijo. Je bila pa v 2. trimesečju.

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2010 11:45:13   
Martinčka
Tudi žolč operirajo med nosečnostjo tako da ne bi smel biti problem!

(odgovor članu novakatja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2010 11:47:57   
Anonimen
kva je to lipom?

(odgovor članu Martinčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2010 13:40:29   
tasika12
To je večja predvidoma naj bi bila maščobna tvorba, ki jo imam na vratu, in zaradi velikosti in prepletenosti živčevja, je malo nevarno in bi zdravnik to naredil v anesteziji, sem pa ravnokar govorila z ginekologinjo in je rekla da mi odsvetuje do dopolnjenega 12 tedna, tako da se bom skušala prenaročiti. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2010 14:38:42   
Mokka
Tudi jaz sem bila prepričana, da prestavija vse operacije na čas po porodu, pa ni bilo tako. Meni so proti koncu 5m nosečnosti operirali cisto na zobni kosti na Stomatološki kliniki in sicer pod lokalno anestezijo. Kolegici so pravtako med nosečnostjo operirali hemeroide, tako da kar se teh vrst operacij tiče, nič ne škoduje. Pa srečno!

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Dieta
lorby007

Po rojstvu dojenčka bi želela (je nujno) začeti z dieto, pa me zanima za katero naj se odločim.

Ločevalna (38%)

Montignac (10%)

Oktobrska (0%)

Z zeljno juho (4%)

Drugo (11%)

Nobena od naštetih (36%)

Število vseh glasov: 228

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!