|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost - ali je kaj narobe?
25.9.2011 17:46:17   
Anonimen
Danes sem naredila test nosečnosti in takoj sta se pojavili user posted image , brez vsakega dvoma. Ampak zanositev je nastala po spletu res čudnih okoliščin - namreč v zadnjem mesecu dni sploh nisva imela spolnih odnosov, je zaradi preobremenjenosti z drugimi zadevami tako naneslo. Ko sva imela zadnji SO, sva imela kondom, takoj naslednji dan pa sem dobila menstruacijo. Od takrat dalje pa sploh nisva, zato sem morala zanositi takrat, ampak mi sploh ni jasno, kako se je to lahko zgodilo?! Ali je lahko s tako user posted image kaj narobe?

Zdaj je lepo vse sedlo na svoje mesto ... Celodnevno rahlo slabost in hudo utrujenost sem pripisala nizkemu pritisku (nekje 95/60 ga imam večino časa), potem pa so me začele boleti še prsi. Ker sem mislila, da ne morem bit user posted image , sem naredila test komaj danes, ko mi user posted image zaostaja že cca 10 dni. Hudo sem zmedena, imam hčerko, staro 2 leti, kako leto dni nazaj sem si zelo želela otroka, zdaj pa sem nekako to potisnila na stranski tir, zaradi drugih načrtov. Po drugi strani vem, da se bom vsako leto težje odločila in da bo razlika med njima sedaj še vedno dovolj majhna, da je mogoče vseeno pravi trenutek za še enega user posted image V glavnem, čisto sem zmedena ...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost - ali je kaj narobe?
25.9.2011 18:00:19   
Anonimen
S kakšno nosečnostjo??
Nosečnost je nosečnost.Lahko je izvenmaternična ali pa ne

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2011 18:12:07   
Medea10
Mogoče pa tista krvavitev po SO sploh ni bila menstruacija ampak krvavitev druge vrste. user posted image Naroči se na pregled in G ti bo že znal povedat kako dolgo si noseča. Mogoče je pa kondom takrat zatajil ali pa si zanosila še pred tem. Srečno! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2011 18:25:26   
Anonimen
Če od takrat naprej nisi več nič krvavela načeloma naj nebi bilo nič narobe. Čimprej se naroči na pregled. In čestitke...saj si noseča, ene na to čakamo že leto ali več. Vzami to kot nekaj nepričakovano čarobnega, saj ti je bilo zgleda namenjeno in uživaj v nosečnosti.

(odgovor članu Medea10)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2011 20:13:00   
Anonimen
Tudi sama sem začela razmišljat, da mi je očitno bilo usojeno ... ker v tem primeru so bile možnosti za zanositev enake (skoraj) nič. Bila sem zaščitena (čeprav je zaščita očitno odpovedala), niso bili moji "plodni" dnevi, poleg tega pa je takoj zatem prišla še user posted image , ki baje dostikrat v takem primeru povzroča ss.

Medea, hvala za lepe željeuser posted image Ju3 bom poklicala G, pa bomo potem vidli, kako in kaj, če je vse okejuser posted image Očitno je usoda hotela takouser posted image

Anonimna2, tudi zate držim pesti, da čim prej zagledaš user posted image Sama sem namreč takoj, ko sem izvedela, da sem user posted image , pomislila na to, da se nekateri trudijo, pa jim ne uspe ... pri meni pa je prišlo tako mimogrede.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2011 9:44:23   
Anonimen
Včeraj sem bila na pregledu, noseča 6 tednov in 4 dni (oz. danes 5 dniuser posted image ). Po izračunu gre lepo skozi. Vse v redu, nosečnost je v maternici, otročiček je velik 6,48 mm, srček bije, skratka povedane same lepe stvari. G mi je rekel, da se lahko v nedogled sprašujem, kak se je lahko to zgodilo, ampak dejstvo je, da se jeuser posted image Pač možno je marsikaj, stara sem 24 in gredo te zadeve dosti lažjeuser posted image , da je možno, da je spolni odnos povzročil ovulacijo itd. Zaščita pa očitno popolnoma odpovedalauser posted image , tak da več nobeni ne verjamemuser posted image user posted image Bi pa zaradi M lahko dostikrat prišlo kar do SS, ampak imamo očitno močno, vztrajno deteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2011 9:48:04   
Anonimen
če bi meni rekel moj G da je spolni odnos povzročil ovulacijo bi se resno zamislila kakšnega G imam.
In po možnosti tudi zamenjala za drugega ki ne klanfa takšne neumnosti

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.9.2011 9:52:16   
ronja
Kar se kondomov tiče - če ga nista imela čisto od začetka (torej da da gor kondom pred penetracijo) do konca, potem si lahko zanosila s predsemensko tekočino - če je tudi oči mlad, je to zelo verjetno in jih dosti tako zanosi (recimo ko se grejo metodo "pazi").
Kar se tiče plodnih dni - jaz sem že parkrat zanosila čisto izven plodnih dni - imamo pa ene ženske v enem ciklu dve jajčeci in je tako plodnih dni precej več.

Bodi vesela, očitno vama je namenjeno, še enega sta si itak želela, je pač sam prišeluser posted image . Vse dobro!

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.9.2011 9:57:55   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

če bi meni rekel moj G da je spolni odnos povzročil ovulacijo bi se resno zamislila kakšnega G imam.
In po možnosti tudi zamenjala za drugega ki ne klanfa takšne neumnosti

Kaj jaz vem, je eden izmed bolj priznanih Guser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Kar se kondomov tiče - če ga nista imela čisto od začetka (torej da da gor kondom pred penetracijo) do konca, potem si lahko zanosila s predsemensko tekočino - če je tudi oči mlad, je to zelo verjetno in jih dosti tako zanosi (recimo ko se grejo metodo "pazi").
Kar se tiče plodnih dni - jaz sem že parkrat zanosila čisto izven plodnih dni - imamo pa ene ženske v enem ciklu dve jajčeci in je tako plodnih dni precej več.

Bodi vesela, očitno vama je namenjeno, še enega sta si itak želela, je pač sam prišeluser posted image . Vse dobro!

Hehe, v bistvu sva se malo pogovarjala o naslednjem in sva ugotovila, da idealnega časa itak ne bo in da se bova težko zavestno odločla za naslednjegauser posted image Zdaj se pa očitno nisva rabilauser posted image

Hja, to metodo "pazi" seveda poznam, sva jo včasih prakticirala, ampak sem kar dosti prebrala o tisti predsemenski tekočiniuser posted image Tak da vprašanje, kaj se je zgodilo, mogoče je preprosto počil kondom. Razmišljala sem samo, da hb, da se ni zgodila user posted image kdaj prej, ko še nisva bila pripravljena, ker očitno nimava nekih težav pri zanositviuser posted image

Lepo nosečnost še naprejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.9.2011 9:59:58   
Anonimen
Meni nič priznani G ne pomeni.če tebi da,potem ok

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
27.9.2011 10:11:14   
butt3rfly

joj no, pusti zdej to. bod vesela zanjo, da nosečnost poteka vredi.user posted image

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.9.2011 10:16:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: butt3rfly

joj no, pusti zdej to. bod vesela zanjo, da nosečnost poteka vredi.user posted image

user posted image user posted image user posted image

Se strinjamuser posted image
V prvi user posted image sem bila zelo zadovoljna s svojim G, tako da mi je to samo po sebi dovolj.

Če pa dejansko govori bedarije, bom pa mogla katerega drugega G vprašat, če bom hotela vedetuser posted image user posted image

(odgovor članu butt3rfly)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
27.9.2011 11:20:58   
Medea10
ČESTITKE in lepo nosečnost želim! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.9.2011 11:26:19   
ronja
ampak sem kar dosti prebrala o tisti predsemenski tekočini

Potem veš, da ni nič nenavadnega, da v njej plavajo semenčice - take čisto taprave, z repki, ki pridno migajo in lahko pridejo do jajčeca - in oploditev ni v tem primeru nič kaj čudnegauser posted image .

Kar se tiče tega, da bi spolni odnos sprožil ovulacijo, je če gledamo hormone sicer možno - ni pa to pogosto, saj imamo navadno spolne odnose čez cel cikel, ne samo 1x...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?