Anonimen -> nosečnost - ali je kaj narobe? (25.9.2011 17:46:17)
|
Danes sem naredila test nosečnosti in takoj sta se pojavili [sm=rozacrtici.gif], brez vsakega dvoma. Ampak zanositev je nastala po spletu res čudnih okoliščin - namreč v zadnjem mesecu dni sploh nisva imela spolnih odnosov, je zaradi preobremenjenosti z drugimi zadevami tako naneslo. Ko sva imela zadnji SO, sva imela kondom, takoj naslednji dan pa sem dobila menstruacijo. Od takrat dalje pa sploh nisva, zato sem morala zanositi takrat, ampak mi sploh ni jasno, kako se je to lahko zgodilo?! Ali je lahko s tako [sm=nosecka.gif] kaj narobe? Zdaj je lepo vse sedlo na svoje mesto ... Celodnevno rahlo slabost in hudo utrujenost sem pripisala nizkemu pritisku (nekje 95/60 ga imam večino časa), potem pa so me začele boleti še prsi. Ker sem mislila, da ne morem bit [sm=nosecka.gif], sem naredila test komaj danes, ko mi [sm=hudicek1.gif] zaostaja že cca 10 dni. Hudo sem zmedena, imam hčerko, staro 2 leti, kako leto dni nazaj sem si zelo želela otroka, zdaj pa sem nekako to potisnila na stranski tir, zaradi drugih načrtov. Po drugi strani vem, da se bom vsako leto težje odločila in da bo razlika med njima sedaj še vedno dovolj majhna, da je mogoče vseeno pravi trenutek za še enega [sm=duda.gif] V glavnem, čisto sem zmedena ...
|
|
|
|