|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost
21.10.2004 11:38:02   
boško
Živjo !

Da ne bo pomote boško je moj dragi, ker pa so bile že vse različice mojega imena uporabljene, sem uporabila ime mojega dragega.

Pred enim tednom sem ugotovila, da sem noseča:angel:, pa resnično ne vem veliko, kako naprej.
Zanima me kdaj mi priporočate, da bi šla pogledat k moji G , in kako sploh poteka prvi pregled?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nosečnost
21.10.2004 11:45:30   
kimi
pokliči takoj in povej da si noseča. Ona te bo vprašala za prvi dan zadnje menstruacije in na podlagi le te te bo naročila na prgled pri približno 8 tednih. Nosečnost se šteje od zadnje menstruacije tako da sisedaj noseča že 4-5 tednov. Kar pokliči. Ginekološko te bo pregledala. S kamero. Mislim da šele od 3 meseca te pregleda z ultrazvokom po trebušču. Drugače na začetku pa vaginalno s kamero

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nosečnost
21.10.2004 11:49:00   
beba76
Kot ti je svetovala Kimi - kar pokliči in se dogovori za pregled..

Me :nosecka::nosecka::nosecka: pa te z veseljem sprejmemo medse!:bravo::sloncek::bravo:

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nosečnost
21.10.2004 11:49:54   
Mima75
:bravo::bravo: Potem sva pa že dve 9nebesa ;) . Tudi jaz se nameravam naročiti, pa bom takrat povprašala kako in kaj.

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nosečnost
21.10.2004 12:07:06   
Naja31
Kimi,

vaginalno te ne pregleda s kamero:), ampak je to ravno tako UZ, samo vaginalni. Po trebuscku te lahko pregleda tudi prej kot 3. mesec, mene je na drugem pregledu , ki je bil v 10. tednu z navadnim UZ. Je pa res, da se z vaginalnim ponavadi bolje vidi.

Nisem si mogla pomagati, da te ne popravim, ker se mi ta kamera zdi prav smesna:)
Lp, Naja:nosecka:

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nosečnost
21.10.2004 13:18:21   
kimi
Naja31 superca da si me popravila da se drugič ne osmešim. Saj za to pa smo tukaj da ena drugi pomagamo kajne? Vem samo kako je potekal pregled ni pa rekla kako se dela vem samo da je bila ena kamera...pa vaginalno...:)-malo smeha pa je

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nosečnost
21.10.2004 14:27:52   
Anonimen
Jaz v savno raje ne bi hodila. Čeprav nisem še brala kakšnih strokovnih mnenj glede tega.

(odgovor članu boško)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   nosečnost
22.10.2004 9:29:59   
Naja31
Ne, v savno ne smes. Pa tudi v kaksen jacuzzi ali prevec topel bazen ne. V nosecnosti je nevarno, da se telo pregreje, kar skodi otrocku.

Pa kaksno jahanje, smucanje tudi odpade. Vsi sporti pri katerih je nevarnost padca.
Toliko sem se zdaj spomnila.
Drugace pa delaj vse kar ti pase, samo ne pretiravaj. Vedno recejo poslusaj svoje telo :)-

Lp, Naja

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   nosečnost
24.10.2004 11:56:19   
nita
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Dobrodošla!!!! Pridno sodeluj na PR in izvedela boš vse odgovore na vprašanja, saj so punce zares fantastične (ups, smo fantastične!).

Lepo uživaj v nosečnosti!!

LP, Anita:nosecka:

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?