nosečnost (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

boško -> nosečnost (21.10.2004 11:38:02)

Živjo !

Da ne bo pomote boško je moj dragi, ker pa so bile že vse različice mojega imena uporabljene, sem uporabila ime mojega dragega.

Pred enim tednom sem ugotovila, da sem noseča:angel:, pa resnično ne vem veliko, kako naprej.
Zanima me kdaj mi priporočate, da bi šla pogledat k moji G , in kako sploh poteka prvi pregled?

kimi -> nosečnost (21.10.2004 11:45:30)

pokliči takoj in povej da si noseča. Ona te bo vprašala za prvi dan zadnje menstruacije in na podlagi le te te bo naročila na prgled pri približno 8 tednih. Nosečnost se šteje od zadnje menstruacije tako da sisedaj noseča že 4-5 tednov. Kar pokliči. Ginekološko te bo pregledala. S kamero. Mislim da šele od 3 meseca te pregleda z ultrazvokom po trebušču. Drugače na začetku pa vaginalno s kamero

beba76 -> nosečnost (21.10.2004 11:49:00)

Kot ti je svetovala Kimi - kar pokliči in se dogovori za pregled..

Me :nosecka::nosecka::nosecka: pa te z veseljem sprejmemo medse!:bravo::sloncek::bravo:

Mima75 -> nosečnost (21.10.2004 11:49:54)

:bravo::bravo: Potem sva pa že dve 9nebesa ;) . Tudi jaz se nameravam naročiti, pa bom takrat povprašala kako in kaj.

Naja31 -> nosečnost (21.10.2004 12:07:06)

Kimi,

vaginalno te ne pregleda s kamero:), ampak je to ravno tako UZ, samo vaginalni. Po trebuscku te lahko pregleda tudi prej kot 3. mesec, mene je na drugem pregledu , ki je bil v 10. tednu z navadnim UZ. Je pa res, da se z vaginalnim ponavadi bolje vidi.

Nisem si mogla pomagati, da te ne popravim, ker se mi ta kamera zdi prav smesna:)
Lp, Naja:nosecka:

kimi -> nosečnost (21.10.2004 13:18:21)

Naja31 superca da si me popravila da se drugič ne osmešim. Saj za to pa smo tukaj da ena drugi pomagamo kajne? Vem samo kako je potekal pregled ni pa rekla kako se dela vem samo da je bila ena kamera...pa vaginalno...:)-malo smeha pa je

Anonimen -> nosečnost (21.10.2004 14:27:52)

Jaz v savno raje ne bi hodila. Čeprav nisem še brala kakšnih strokovnih mnenj glede tega.

Naja31 -> nosečnost (22.10.2004 9:29:59)

Ne, v savno ne smes. Pa tudi v kaksen jacuzzi ali prevec topel bazen ne. V nosecnosti je nevarno, da se telo pregreje, kar skodi otrocku.

Pa kaksno jahanje, smucanje tudi odpade. Vsi sporti pri katerih je nevarnost padca.
Toliko sem se zdaj spomnila.
Drugace pa delaj vse kar ti pase, samo ne pretiravaj. Vedno recejo poslusaj svoje telo :)-

Lp, Naja

nita -> nosečnost (24.10.2004 11:56:19)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Dobrodošla!!!! Pridno sodeluj na PR in izvedela boš vse odgovore na vprašanja, saj so punce zares fantastične (ups, smo fantastične!).

Lepo uživaj v nosečnosti!!

LP, Anita:nosecka:

Stran: [1]