|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnica in poročno potovanje
29.9.2005 8:08:57   
Anonimen
Sredi oktobra se bom poročila in z bodočim možekom načrtujeva kam na poročno potovanje. Izbrala bova kako last minute varianto čez 1. novemberske praznike. Problem pa je, da sem noseča in se kar malo bojim. Rada bi šla nekam v tople kraje...trenutno sva najbolj zagreta za Jordanijo. Res si želim it, po drugi strani pa me skrbijo razne prebavne motnje, bolezni...V agenciji so nama rekli, da se pač moraš izogibat dol. stvarem, jesti samo sadje, ki se olupi, piti ustekleničeno vodo, nič ledu...., da drugače pa ni nobene panike, zakaj ne bi šla. Pa sprašujem sedaj še vas...kaj mislite????
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnica in poročno potovanje
29.9.2005 8:16:15   
Anonimen
Koliko pa si noseča? Ker če se dobro počutiš, potem res ni panike, razen če nisi v 35. tednu.

Ja, izogibat se "krizni" hrani in vodi, pa bo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.9.2005 8:32:34   
*zvezdica*
Ne vem zakaj me je pod Anonimen ven vrgl user posted image . Noseča sem 11 tednov...takrat bom pa nekje 16 tednov. No saj se tud meni zdi, da ni panike...pa vseen...sem želela še drugo mnenje slišat!
hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.9.2005 8:33:10   
fionaP
Koliko pa si noseča?

Jaz sem šla pri 1 mesecu na Ciper, pa ni bilo problema.
Tam sva šla z možem tudi na križarjenje z ladjo v Izrael in Egipt, pa je bilo tudi ok, ker so nam, ko smo šli npr. piramide gledat, pripravili pakirano malico. Slabo mi ni bilo niti na ladji niti v letalu, bilo je prav super! Če se sicer dobro počutiš, kar pojdi!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.9.2005 9:14:12   
žabica28
Hoj,

Sama sem bila to poletje v Jordanji (verjetno zanosila tam). Pa ti povem le tole. Hudičevo dobro se moraš paziti!!! Mi smo zelo pazili, kaj smo pojedi in kaj popili, pa smo vsi imeli rahle težave s prebavo. Bilo pa je kar nekaj ljudi, ki so tudi po več dni preživeli v hotelski sobi, relacija postelja-WC. Če se boš odločila, pazi na to, da boš jedla samo zalo dobro preprečene ali kuhane stvari.

Drugače je pa v Jordaniji tako, da je zdravstvo menda kar dobro. Zdravniki (v večjih bolnicah), tudi če so se izobraževali doma (imajo predavanja v angleščini), baje govorijo angleško. Mi na srečo zdravnika nismo rabili, tako da to niso preverjene informacije.

Drugače pa je Jordanija definitivno vredna ogleda!!!

Lep dan in odloči se po svoje.

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.9.2005 10:39:36   
mml
No jaz imam pa čisto drugačne izkušnje z Jordaijo kot žabica28. Midva sva šla na potovanje, ko sem bila 6 tednov noseča, potovanje sva že prej načrtovala. Sva šla pa v čisto svoji režiji in z nahrbtniki. Jedla sva večinoma na ulicah in njihovih stojnicah s hitro prehrano (beri falafli, piščanci tako in drugače, šiškebab...) in nisem imela niti enkrat težav s prebavo. Edini problem je bil, ko mi je pričelo postajat slabo in me je motil vsak nenavaden vonj in okus, ampak sem tudi to preživela (jugurt in banane).
Glavni problem za prebavne težave so predvsem samopostrežni obroki v hotelih, kjer je hrana v naprej pripravljena in samo pregreta, pa še to bolj slabo (zavedati se moraš, da hrano, ki ostane pri obrokih, pospravijo in spremenijo v kaj drugega za naslednji obrok...). Tako da je tukaj glavni vir okužb.
Sicer pa veljajo splošna popotniška priporočila, kar se tiče hrane in pijača (v angleščini na kratko: peel it, cook it, boil it or forget it...). Če ti lahko pomagam še s kakšnim nasvetom pa povej
Sicer pa glede Jordanije ne bi imela večjih pomislekov...let je kratek, dežela lepa, ljudje izjemno prijazni, za moje pojem je tudi zelo čista...
Skratka uživaj

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.9.2005 11:31:10   
rija
Jaz v 16 tednu v Jordanijo nebi šla. Življenje je še dolgo...

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.9.2005 13:58:37   
mml
Kar se tiče tveganja za kakšno potovalno drisko je Jordanija povsem enako tvegana kot recimo Španija, jug Italije, Grčija, Turčija...tako da ne vidim zakaj ne bi šla...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.9.2005 22:04:07   
janč
ti kar pojdi in uživaj
pač se boš morala izogibati stvari za katere so ti svetovali
uživajta in naj vama bo to začetek pravljice

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......