|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noseča ali ne
23.2.2010 12:14:07   
dspela
ojla punce!

dvakrat sem pozabila vzeti tabletko( te pojem do konca in končam z njimi) in imela spolni odnos, ni mu pa prišlo v meni.

kakšna je možnost da sem zanosila z predizlivom?

ali so to nosečniški znaki: prsi me bolijo, bradavičke(prej nikoli nisem opazila),kar naprej hodim na wc. v jajčnikih me pika,  kar naenkrat mi postane slabo in gre na bruhanje, v križu me boli, sem čisto brez energije

naslednja m naj bi bila 3.3

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noseča ali ne
23.2.2010 12:16:32   
miša24
zelo malo možnosti je da bi zanosila, če si pozabila na da tableti, še posebej na tak način. lahko ti je to mal zmešalo hormone,pa maš zato zdej te občutke, lahkopa da so živci, ker si pozabila, in misliš, ojoj kaj pa če...

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.2.2010 12:32:56   
ledenaa
Lahko si lahko nisi noseča.Nimamo čarobne kugle ženskauser posted image no

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.2.2010 13:16:34   
Anonimen
zelo dvomim, da bi imela tako kmalu že tele "znake" nosečnosti

(odgovor članu ledenaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.2.2010 20:10:49   
Ribi Bibi
Meni so se taki znaki (da sem posumila na nosečnost) začeli približno en teden pred pričakovano menstruacijo. Torej nekako v takem času kot si ti zdaj. Možnost, da dejansko si noseča vsekakor je, je pa statistično gledano zelo zelo majhna. Najbrž so res samo živci. Psiha je močna stvar in lahko človeka en dva tri zavede. Ne razmišljat o tem (kolikor je le mogoče), ker tudi v primeru, da nisi noseča zna tudi zaradi skrbi menstruacija zamujat. Če pa te preveč skrbi pa naredi test. Tako boš takoj vedela pri čem si.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.2.2010 20:13:59   
blaža
Pred ta starejšim otrokom sva mela midva tako" zaščito" na metodo pazi 4 leta in med enim in drugim otrokom tudi par let, pa nisem nenačrtovano zanosila.

lahko pa zanosiš.Tako, da,... boš vidla

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Ribi Bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.2.2010 22:33:46   
mojamura
šansa da si noseča je res majhna. mislim da je najbolje da počakaš na tretji marec in če rdeče tete ne bo, stopiš pač do lekarne....vso srečo (da bi  izid bil takšen kot ga pač pričakuješ)

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.2.2010 22:43:42   
Anonimen
dspela, zna biti samo psiha in pms.
ko sem zanosila, nisem imela nobenega od neštetih znakov, ko sem pričakovala menstruacijo pa prav vse.

kljub temu, da si 2x pozabila vzeti tabletke, se mi zdi, da je verjetnost zanositve še vedno premajhna.
počakati bo treba, da se ciklus zaključi. saj bo kmalu.

pa držim pesti, da bo tako, kot si želiš!user posted image

(odgovor članu dspela)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

ime za pupo
resnavesna07

Kaj se vam zdi lepše od teh dveh imen?

Sabrina (51%)

Vanesa (49%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!