noseča ali ne (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

dspela -> noseča ali ne (23.2.2010 12:14:07)

ojla punce!

dvakrat sem pozabila vzeti tabletko( te pojem do konca in končam z njimi) in imela spolni odnos, ni mu pa prišlo v meni.

kakšna je možnost da sem zanosila z predizlivom?

ali so to nosečniški znaki: prsi me bolijo, bradavičke(prej nikoli nisem opazila),kar naprej hodim na wc. v jajčnikih me pika,  kar naenkrat mi postane slabo in gre na bruhanje, v križu me boli, sem čisto brez energije

naslednja m naj bi bila 3.3

miša24 -> RE: noseča ali ne (23.2.2010 12:16:32)

zelo malo možnosti je da bi zanosila, če si pozabila na da tableti, še posebej na tak način. lahko ti je to mal zmešalo hormone,pa maš zato zdej te občutke, lahkopa da so živci, ker si pozabila, in misliš, ojoj kaj pa če...

ledenaa -> RE: noseča ali ne (23.2.2010 12:32:56)

Lahko si lahko nisi noseča.Nimamo čarobne kugle ženska[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] no

Anonimen -> RE: noseča ali ne (23.2.2010 13:16:34)

zelo dvomim, da bi imela tako kmalu že tele "znake" nosečnosti

Ribi Bibi -> RE: noseča ali ne (23.2.2010 20:10:49)

Meni so se taki znaki (da sem posumila na nosečnost) začeli približno en teden pred pričakovano menstruacijo. Torej nekako v takem času kot si ti zdaj. Možnost, da dejansko si noseča vsekakor je, je pa statistično gledano zelo zelo majhna. Najbrž so res samo živci. Psiha je močna stvar in lahko človeka en dva tri zavede. Ne razmišljat o tem (kolikor je le mogoče), ker tudi v primeru, da nisi noseča zna tudi zaradi skrbi menstruacija zamujat. Če pa te preveč skrbi pa naredi test. Tako boš takoj vedela pri čem si.

blaža -> RE: noseča ali ne (23.2.2010 20:13:59)

Pred ta starejšim otrokom sva mela midva tako" zaščito" na metodo pazi 4 leta in med enim in drugim otrokom tudi par let, pa nisem nenačrtovano zanosila.

lahko pa zanosiš.Tako, da,... boš vidla

mojamura -> RE: noseča ali ne (23.2.2010 22:33:46)

šansa da si noseča je res majhna. mislim da je najbolje da počakaš na tretji marec in če rdeče tete ne bo, stopiš pač do lekarne....vso srečo (da bi  izid bil takšen kot ga pač pričakuješ)

Anonimen -> RE: noseča ali ne (23.2.2010 22:43:42)

dspela, zna biti samo psiha in pms.
ko sem zanosila, nisem imela nobenega od neštetih znakov, ko sem pričakovala menstruacijo pa prav vse.

kljub temu, da si 2x pozabila vzeti tabletke, se mi zdi, da je verjetnost zanositve še vedno premajhna.
počakati bo treba, da se ciklus zaključi. saj bo kmalu.

pa držim pesti, da bo tako, kot si želiš![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]

Stran: [1]