|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noseča ali ne??
30.11.2007 22:18:00   
trchy
ojla!

evo jaz sem še čisto "frišna" v vseh teh zadevah, zato bi vas vse ful lepo prosila, če mi lahko pomagate s svojimi nasveti in morebitnimi podobnimi izkušnjami. z mojim dragim sva se odločila za user posted image  in zato sem prejšnji mesec (21.) prenehala jest tabletke. potem sem čez par dni dobila user posted image  ta mesec pa user posted image  ni bilo, ker mi je zamujala že en teden, sem šla v lekarno po CLEAR BLUE, ki je pokazal +, se pravi nosečnost. zanima me, ali je to sploh možno, da je do zanositve prišlo tako hitro, ker vem, da nekatere po več mesecev ne zanosijo. res pa je, da so me kak teden po user posted image  (prejšnji mesec, potem ko sem nehala jest tabletke) ful boleli jajčniki ene par dni. sem šla tudi k ginekologu, ker sem mislila,da je vnetje, pa je rekel, da je vse kul in da je to verjetno zarad ovulacije. od takrat naprej se tud ful čudno počutim, imam zmanjšan apetit, pa se vseeno počutim "napihnjeno", ful sem utrujena...
joj, dajte mi prosim pomagat, ker ne bi bila rada zdaj ful vesela in potem razočarana, tud si nočem prehitro delati nekih utvar; ampak test je res ful jasno pokazal + . kaj vi mislite?user posted image
lp,tnx
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noseča ali ne??
30.11.2007 22:24:23   
košuta
Ojla!
Dobrodošla na forumu in ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image ! Očitno si med izjemno redkimi posameznicami, ki jim je to ratalo kar takoj! Očitno boste poleti zibali.
Za ziher pa priporočam še ogisk pri ginekologu...

(odgovor članu trchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2007 22:24:40   
PBJ
JAz mislim, da si noseča. Seveda je možno, da takoj zanosiš, zakaj pa ne? Čestitke.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu trchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2007 22:32:26   
K_a_t_j_a
ČESTITKE in lepo nosečnost! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2007 22:33:11   
lex
seveda je možno - čestitkeuser posted image . Menda je po prenehanju KT ful velika verjetnost zanositve, zato meni moja G ni naredila po par letih pavze, potem sem jo pa sama, ko sva se odločila za user posted image .
Pa dobrodošla na RRuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2007 22:34:48   
Tiara123
user posted image Bodi srečna in vesela, da si med puncami, ki se ji ni potrebno prebijati skozi mesece in leta neuspehov, ampak ti je dano TAKOJ izkusiti to srečo. user posted image

Sedaj pa mirno, zdravo in veselo user posted image

ČESTITAM!

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.11.2007 22:39:21   
mamiH
user posted image      To je čist možno in vama je sigurno to  uspelo!Lepo, lepo
          user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.11.2007 22:39:42   
DaniNeli
Čestitam za user posted image
Moja kolegica se trudi zanosit že eno leto je odkar je prenehala jemati tabletke.

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.11.2007 22:40:15   
trchy
ej,a pa mislite, da to ne bo nič vplivalo na otroka, ker a ni kao tko, da prva dva meseca se naj ne bi delal otroka? pa še me zanima , kaj pa user posted image  ko si noseča, kolko časa še lohk, al bo kar 9 mesecev zdaj pavza?user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.11.2007 22:48:02   
PBJ
kaj pa ko si noseča, kolko časa še lohk, al bo kar 9 mesecev zdaj pavza?

Počakaj na pregled pri G in če bo vse OK, bosta lahko še vedno pridno user posted image user posted image

Kt si prenehala jemat in nimajo vpliva na otroka.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu trchy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.11.2007 22:53:24   
trchy
ej, PBJ in tud vse ostale, fuuul vam hvalauser posted image  zdaj mi je takoj lažje pri user posted image . saj grem drug teden h G in vam sporočim kak bo user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.11.2007 23:02:56   
Majuska
Pravzaprav se mi zdi, da je telo po prenehanju jemanja KT še bolj dovzetno za zanositev kot sicer ... prej  ta proces zaviraš, zato pa kasneje to malce bolj udari. Čisto verjetno je, da si noseča. Čestitam! user posted image

(odgovor članu trchy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.12.2007 0:45:00   
lelaval
Dobrodošla user posted image In čestitke za  user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu trchy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.12.2007 10:28:54   
Naja30
Čestitke za user posted image  in čudovitih 9 mesecev ti želim! user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.12.2007 10:56:51   
trinity22
čestitke in lepo user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.12.2007 11:56:03   
Erin
Ja seveda si! Čestitam in  pa dobrodošla!user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.12.2007 12:07:19   
astrea
user posted image čestitke in lepo nosečnost!!user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.12.2007 15:11:01   
ključek
user posted image čestitke!!!!!
sama sem tudi dolgo jemala tabletke, sedaj delamo na projektu user posted image , vendar še nismo te sreče. zato lepo uživaj, naj bo user posted image  nekaj najlepšega v tvojem življenju.
čestitke še enkrat!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.12.2007 18:21:23   
trchy
user posted image  hvala vam za čestitke! ti "matejck" pa verjamem,da boš tud prav kmal srečka nosečka. sporoči ko bo kaj novega, ok?user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.12.2007 18:35:29   
Anonimen
trchy... user posted image user posted image user posted image  Čestitam!!!user posted image user posted image user posted image
Lepih user posted image , ti želim!

(odgovor članu trchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
1.12.2007 18:38:39   
trchy
hvala,hvala...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.12.2007 19:42:02   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image  Čestitam! Sedaj pa  le uživaj v user posted image ! user posted image

(odgovor članu trchy)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: M ne pričakujemo decembra!
1.12.2007 20:50:01   
pikachu
ojči . po kratki depresiji ki jo je prinesla tetauser posted image se spet vračam v vašo družbo. je bil ta teden tako naporen moj lubi pa je mogo vse te moje izbruhe prenašat. no pa mu je končno uspelo me prepričat da se nesmem tolko sekirat pa naj rajši se lepo sprostim pa bo božiček lepo darilce prineso. kako pa ve kaj? 
ja pa še lepe čestitke vsem novimuser posted image .

< Sporočilo je popravil pikachu -- 1.12.2007 20:51:23 >

(odgovor članu trchy)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.12.2007 21:10:53   
trchy
pa bo božiček lepo darilce prineso

ej, pikachu, saj je še miklavž prej user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 24
1.12.2007 21:25:59   
tinkamiška
trchyuser posted image tole je blo pa res brzinsko, čestitke, it tudi jst sme mnenja, da tabletke nimajo nobenga vpliva, ker si jih že nehala jemat in tudi gledese strinjam z PBJ.

Lepo nosečnost želimuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu trchy)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.