|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: noseča ali ne??
3.12.2007 15:21:35   
pati0102
Čestitke,  ker si 100% nosečka. Kdaj si imeal zadnjo M.
Lepo in brezskrbno nosečnost ti želim.

user posted image user posted image

(odgovor članu trchy)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.12.2007 15:29:44   
METULJ1
čestitam!!!!!!!!!!!!!! Želim ti veliko sreče v user posted image . Pazi na svojo malo pikico.

Pozdravčki

(odgovor članu pati0102)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: M ne pričakujemo decembra!
3.12.2007 17:57:36   
skrivnost
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in se enkrat cestitke!!

zelim ti čimlepso user posted image , pa cim manj user posted image !

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 28
5.12.2007 12:32:23   
kat007
Oj!
Jaz sem v podobni situaciji. Prenehala s tabletkami v začetku novembra, prvi dan zadnje M je 5.11. Ce torej racunam ciklus 28 dni (kako to dolocis, ce si 10 let na tbl??), bi morala M priti 3.12.. no danes smo 5-ega pa se vedno nic.. Je ze cas za test?

Sicer sem pa trenutno v fazi, ko me je strah, da M bo, hkrati pa isti strah, da je ne bo.. user posted image

(odgovor članu trchy)
Neposredna povezava do sporočila: 29
5.12.2007 12:38:13   
murkica
Ja nova nosečka čestitke. JAz se na tvojem mestu nebi sekirala saj je tako, da če nebi bilo vse ok in se nebi sluznica obnovila, nebi mogla zanositi. Tako, da res čestitke in želim ti mirnih 9 mesecev, ter zdravega otročička.

kat007- ko sem jaz prenehala z jemanjem tabletk mi je zamujala, saj se lahko cikli malo pomešajo. Mislim, da bi že lahko naredila test. Je pa tako, da če bo test negativen in M še ne boš dobila, test ponavljaš vsake 3 dni, saj tako sem nekje zalsedila. Ker lahko bi imela kasnejšo ovulacijo in user posted image  še nebi bili vidni, ker nebi bilo dovolj nosečniškega hormona. Tako, da kar skoči vlekarno in poskusi.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu kat007)
Neposredna povezava do sporočila: 30
5.12.2007 12:45:47   
jazzz27
tudi jaz ti čestitam, bodi srečna, da je tako hitro ratalo in se ne sekiraj!! vse ok, zravo, veselo in srečno ti želim!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
5.12.2007 14:00:51   
mirabela
cestitke tudi z moje strani user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pazi se in uzivaj maksimalno v user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 32
5.12.2007 17:40:40   
Raguel
ČESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu mirabela)
Neposredna povezava do sporočila: 33
5.12.2007 18:23:08   
Balonchy
Čestitke   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trchy)
Neposredna povezava do sporočila: 34
5.12.2007 18:27:32   
METULJ1
Čestitke še z moje strani,

Pozdravčki

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 35
5.12.2007 21:18:03   
trchy
hvala, punce! no danes sem bila pri G in mi je rekel, da sem že v 6. tednu user posted image  mene pa zanima, sem ravno prej brala, glede te folne kisline, ki jo je baje ful pametno jemat do 8. tedna, pa me skrbi, k mi ni G nč rekel v zvezi s tem, zato me zanima, kako ste ve s tem? niti je nisem prej jemala in me je ful strah, da ne bo zdaj prepozno, pa da bo to negativno vplivalo na razvoj otroka.plis, plis, help me user posted image

kat007 jz ti tud priporočam, da kar že napraviš test, če ti user posted image  zamuja, saj nimaš kaj zgubit. mogoče se mi pa pridružiš in boš tud ti ugotovila, da si srečka user posted image  

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 36
6.12.2007 8:55:58   
kat007
Trchy, cestitam!
Kar se tice folne, je moja kolegica ni prenasala (je dobila alergijo in se je vsa spraskala), tako da je vzela samo 5 tabletk pa sem ravno vceraj lahko pestovala njenega zdravega pobcka.

Bom pa probala test, upam, da se ti pridruzim.. a lahko popoldne, a je boljs, da pocakam na jutri zjutraj?

(odgovor članu trchy)
Neposredna povezava do sporočila: 37
6.12.2007 9:46:25   
Anonimen
kat007, pri nekaterih testih piše, da je bolje uporabiti jutranji urin. pri clear bluju pa, da ga lahko narediš kadarkoli v dnevu in da ni potreben jutranji urin, saj naj bi bil test zelo občutljiv na nosečniški hormon. jaz sem ga naredila popoldne in to prvi dan po izostanku user posted image , pa se je prikazal rahel plus.

lp, user posted image

(odgovor članu kat007)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
6.12.2007 11:40:43   
jazzz27
folno kislino se jemlje tri mesece kao prej, pa tri mesece v nosečnosti, tako, da jo lahko začneš jesti! nič ni hudega, če jo nisi jedla! Začni pa zdaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
6.12.2007 12:23:07   
naty13
Jaz pa folne kisline nisem jedla ne prej ne potem. G mi je rekla, da ni nič narobej in da naj jem mal več hrane ki vsebuje veliko železa ali je dobra za kri  - suho sadje, pesa, pesin sok, rozine,.... Imam pa zdravega, živahnega, dobrovoljčka user posted image

pa pa

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 40
6.12.2007 19:22:30   
kat007
oj.. no, da se javim.. nisem zdrzala in sem mogla probat.. CB in itaq je +... no men se je zdel.. pa mojmu tud.. hehe.. sam nama se ni najbolj jasno, kaj se dogaja.. najbrz bova dojela cez kaksna 2 meseca.. prvi pregled je pa okol 9-10 tedna? no, tako sem prebrala na teh forumih, ki jih spremljam.. lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
6.12.2007 19:44:04   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image user posted image  Vse čestitke novim nosečkam.

(odgovor članu kat007)
Neposredna povezava do sporočila: 42
6.12.2007 19:54:30   
astrea
user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitam!!!user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 43
6.12.2007 20:57:29   
nincrli
Tudi jaz ti čestitamuser posted image , sem prav tako frišna na forumu....Joj ne vem če vzdržim 3 mesece preden začnema user posted image  delat...
UPAM, DA BO VSE POTEKALO KOT TREBA...

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 44
6.12.2007 21:21:59   
murkica
user posted image user posted image user posted image kat007- čestitke tudi tebi.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 45
6.12.2007 22:01:53   
trchy
kat007- ČESTITAM user posted image user posted image user posted image  za user posted image !!! evo jz sem najino pikico včeraj že gledala na ekranu!! sem bila pri G, ker mi je rekel naj pridem ko mi bo user posted image  izostala 10 dni, tko da sem včeraj šla in mi je ugotovil, da sem že v 6t. naslednji pregled mam 9.1.. sem si pa dons kupila v lekarni Tifol in bom zdaj jedla  to folono kislino. ma saj sem verjetno brezveze panika zganjala, ko če npr. mojo mami al pa babi vprašam, če sta jemale folno kislino me bosta zagotovouser posted image  gledali, ker po moje niti ne vesta kaj to je user posted image

še enkrat čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 46
7.12.2007 8:15:04   
kat007
hvala za cestitke..

zakaj pa moras cakat tri mesece?

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 47
8.12.2007 9:13:20   
bastian111
Dobrodošla in naj  prej čestitke! Zdaj se pa pazi skozi vso nosečnost.Če je ginekolog videl pikico v 6 tednu je  po mojem vse v redu.Pravijo ,da se naj lepše vidi po 6 tednu .mislim in upam ,da boš prišla do želenega cilja prez zapletov.Še enkrat čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kat007)
Neposredna povezava do sporočila: 48
8.12.2007 13:52:08   
byanca
Č E S T I T K E     nosečnicam!
želim vam prijetno in lepo user posted image

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 49
8.12.2007 22:51:25   
naja2
Čestitam tudi jaz novim nosečkam user posted image  - user posted image  user posted image . In srečno user posted image .

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.