|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noseča
13.3.2006 18:27:41   
MALINČICA
Lep pozdrav!

Pravkar sem naredila test in pokazal je user posted image !!!!!!
Menstruacija mi zamuja šest dni, zato sem naredila test.
Prvi znaki nosečnosti pa se kažejo že kakih deset dni, ki pa so zelo boleče prsi in nekakšno črvičenje(podobno kot pms) in pomanjkanje apetita ter valda glavoboli.
Joj, kakšni občutki me prevevajo!!! Ne vem ali naj jokam ali naj se smejem...
Nisva načrtovala otroka, v službi sem zaposlena za določen čas in to do konca avgusta 2006.
Na prvi pregled sem naročena 22.3.
Skrbi pa me, ker sem 26.2. bila pri ginekologu na pregledu zaradi izcedka. Rekel je, da je rahlo vnetje in mi dal globule za v nožnico (kloramfenikol), ki sem jih jemalo 10 dni.
Pravkar sem ga poklicala in ga vprašala če je lahko kaj narobe in je rekel, da kloram fenikol ni ravno v redu, vendar če je bilo jemanje lokalno, potem naj ne bi bilo kaj narobe.
Je rekel, da bi bilo lahko kaj narobe, če bi jaz jedla zdravila s kloramfenikolom.
Zdaj pa me zelo skrbi zaradi tega!!!
Zanima me, če ima katera kaj izkušenj s tem.
Mi je pa zelo čudno,da takrat ni vedel, da sem noseča, al se ne bi moralo videti že takrat pri treh tednih nosečnosti?

I´ve got mommy wrapped arround my finger...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noseča
13.3.2006 18:33:42   
Anonimen
NAJPREJ VSE ČESTITKE!

drugo pa ne pri treh tednih še ni mogu vidt da si noseča, sploh če ni delov UZ, pa tut z UZjem ne bi nč vidu, sej si takrat v bistvu komej zanosila!
drgač pa mislm da ni nobene panike glede zdravil..zdravila ponavad škodijo če jih ješ mal dalj časa, pa tut take lokalne vplivajo res lokalno, sploh če ti je to potrdil tut ginekolog! brez skrbi, s skrbmi boš več škode k koristi nardila! zdej uživej!

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.3.2006 18:49:45   
Bubamaraa
user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke srečka user posted image .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.3.2006 18:51:25   
Alisa
Najprej vse čestitke!user posted image

Tko kot je že Lara napisala takrat še ni mogel vedeti da si noseča, ker se tudi na UZ to še ne vidi.
Tko da boš morala počakati do takrat ko imaš pregled.
Želim ti veliko sreče!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.3.2006 19:47:11   
Reja
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Zaradi zdravil ne skrbi, pa tudi zaradi ostalih stvari ne. Zdaj je čas za veselje!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.3.2006 19:47:39   
pikicaa
user posted image user posted image user posted image čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
13.3.2006 19:52:27   
dulcinea
Čestitam za user posted image .

Kar se tiče službe - ne skrbi, ker tud tako se da preživeti.

Glede kloramfenikola pa ne vem, se moraš pozanimat kar pri strokovnjakih. Oni bodo najbolj vedeli.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.3.2006 20:03:39   
KODA
user posted image user posted image čestitke

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.3.2006 20:10:19   
MALINČICA
Jooj punce, hvala za spodbudne besede!
Saj se veselim, kar ne morem spravit iz misli, da v meni raste mala pikica, ki je ustvarjeni iz naju!!!!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.3.2006 20:16:18   
Anonimen
čestitke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
13.3.2006 21:41:51   
lelaval
user posted image  ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 11
14.3.2006 9:28:58   
milla
Malinčica!

Najprej čestitke. Glede kloramfenikola pa te naj ne skrbi, saj je šlo za lokalo uporabo. Če bi bila kakšna nevarnost, bi ti ginekolog svetoval kakšne preiskave.
Želim ti vse najlepše in lepo nosečnost!!!

Neposredna povezava do sporočila: 12
14.3.2006 14:10:18   
K_a_t_j_a
user posted image user posted image  ČESTITKE ZA user posted image  user posted image user posted image !!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 13
14.3.2006 16:10:26   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image čestitke...za službo se pa ne sekiraj....

(odgovor članu K_a_t_j_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?