MALINČICA -> noseča (13.3.2006 18:27:41)
|
Lep pozdrav! Pravkar sem naredila test in pokazal je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]!!!!!! Menstruacija mi zamuja šest dni, zato sem naredila test. Prvi znaki nosečnosti pa se kažejo že kakih deset dni, ki pa so zelo boleče prsi in nekakšno črvičenje(podobno kot pms) in pomanjkanje apetita ter valda glavoboli. Joj, kakšni občutki me prevevajo!!! Ne vem ali naj jokam ali naj se smejem... Nisva načrtovala otroka, v službi sem zaposlena za določen čas in to do konca avgusta 2006. Na prvi pregled sem naročena 22.3. Skrbi pa me, ker sem 26.2. bila pri ginekologu na pregledu zaradi izcedka. Rekel je, da je rahlo vnetje in mi dal globule za v nožnico (kloramfenikol), ki sem jih jemalo 10 dni. Pravkar sem ga poklicala in ga vprašala če je lahko kaj narobe in je rekel, da kloram fenikol ni ravno v redu, vendar če je bilo jemanje lokalno, potem naj ne bi bilo kaj narobe. Je rekel, da bi bilo lahko kaj narobe, če bi jaz jedla zdravila s kloramfenikolom. Zdaj pa me zelo skrbi zaradi tega!!! Zanima me, če ima katera kaj izkušenj s tem. Mi je pa zelo čudno,da takrat ni vedel, da sem noseča, al se ne bi moralo videti že takrat pri treh tednih nosečnosti?
|
|
|
|