|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noseča in majhen dojenček
11.11.2004 21:53:56   
mateja 26
Spet se obračam na vas.Mogoče je še prezgodaj,ampak vseeno.Ali je katera od vas mogoče v drugo zanosila,ko je imela še zraven majhnega dojenčka(nekaj mesecev)Kako glede dvigovanja otroka,pestovanja,...Saj po moje ni nič narobe.Kako so pa včasih.Kaj pa ve mislite?

Lp Mateja
Neposredna povezava do sporočila: 1
11.11.2004 22:16:28   
beba76
Moj sicer ni bi več dojenček, saj je bil star 14 mesecev, ko sem zanosila v drugo. Aje bil še kljub temu toliko majhen, da ga je bilo treba zmerom dvigovat, pa cartat, pa nosit...
No kak mesec pred porodom pa sem ga ša kolo učila in tudi naučila vozit :bravo::bravo: - pa vsi vemo, da take malčke učit vozit kolo ni mačji kašelj, tak da sem se kar fajn nalaufala ob njem in ga dvigala, ko je padal...

Rezultat pa je bil tak, da sem rodila 3 dni čez rok.
Torej - nič se bat, ne bo ti hudega!;)
Lepo cartaj svojo pikico, pa lepo nosečnost9nebesa

Lp

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.11.2004 9:02:25   
Anonimen
Če je z nosečnostjo vse v redu, potem ni kaj. Tudi jaz sem že z velikim trebuhom, pa seveda tudi prej, veliko prenosila mojo scrkljano psiško, ki tehta 8 kil. Problem lahko nastane le, če se kaj zakomplicira, to ti bodo pa itak ginekologi povedali.

Neposredna povezava do sporočila: 3
12.11.2004 10:45:36   
@ŽOGICA@
Živjo!
Najprej čestitke :bravo: za nosečnost.
Moram ti povedat, da sem jaz zanosila, ko je imel moj sinček 10 mesecev-seveda je bila 2, nosečnost nenačrtovana ampak zaželjena. Sedaj sem noseča 22t(4/7). Moj sin je shodil z 9.meseci tko da je blo na začetku kar super ker dosti sam hodi, ampak ga je treba in ga bo še treba kar dost cartat.
Dokler ti ginekologinja ne bo prepovedala oz. povedala da je kaj narobe zaradi dvigovanja, do takrat le cartaj in uživaj z malčkom-malčico.
P.s. moj tamal ma 11,5kg!!!!! star je pa 15,5 mesecev.
:nosecka:
ADELA

Neposredna povezava do sporočila: 4
13.11.2004 10:53:59   
JASNA D
Jaz sem v drugo zanosila, ko je bil sinko star 4 mesece in pet dni.... Rodila 5 dni pred rokom, spontano, nosečnost je potekala brez večjih težav - Ishias in bolečine v hrbtenici, to pa je tudi vse. G. mi dvigovanja ni strogo prepovedal, sem pa sama gledala na to, da sem otročiča čim manj dvigovala in nosila. Težje je, ko je drugi na svetu....

Čestitke!

LP, Jasna

Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?